huseyin1234 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Klavye ve Mouse ile mobile oyun oynamak

Mesela pubg minecraft roblox bu tarz oyunları oynayacakmis
  2. H

Klavye ve Mouse ile mobile oyun oynamak

Merhabalar dostlar.Kardeşimin Honor X9a tableti var ve ben buna usb dönüştürücü aldım klavye ve mouse bağlamak için.Bağlantıda sorun yok ama tuş atamaları yapabilmem gerekiyor.Bunu en güvenli hangi uygulama ile yapabilirim.
  3. H

Tablette OTG gerekli mi ?

Merhabalar dostlar.Kardeşimin Honor Pad X9a tableti var ve ona bir tablet setup kuracağım.Bir 'Type-C to Usb' alıp klavye ve mouse bağlayacağım.Steam Link üzerinden oynatmayı planlıyorum.Hem Steam Link üzerinden oynatabilir miyim bunu soracağım birde klavye ve mouse bağlayıp kullanabilmek için...
  4. H

PCde ne bozuk olabilir

Selamlar dostlar.Evde eski bir bilgisayar var.İ7 3770 ve Gt 730 vardı üstünde.Ben bunu dükkanda kullanmak için toplayacağım.Gtx 950 kartım var onu takacam 2x4 ddr3 ramlerim var neyse geçende üstünde gt 730 varken bi açtım sorunsuz çalışıyor windowsu güncellerken monitör bozulur gibi oldu düz düz...
  5. H

Wraith Vxe R1 - Attack Shark R1 ?

Teşekkürler kanki yardımın için.
  6. H

Benim için dış malzeme kalitesi önemli değil dostum.Benim için olan kablosuz kullanımda kopma vs sıkıntılar.Yumruk falan atmıyorum yani mouseye.Bu hz falan filan işlerde çok takıntı yaptığım şeyler değil kopmasın yeter. 1766514877 Tekrar bir araştırdım Vxe R1se yerine Atk Blazing Sky X1se...
  7. H

Yardım 9.000TL Monitör Önerisi

Dostum tabii ki senin tercihin ama LG markasından bakmanı tavsiye ederim.2 adet LG monitör almıştım farkli model 2sinde de ne bir ölü piksel ne de yüksek seviyede ghosting ile karşılaştım.Bilmiyorum var mıdır bu fiyata 2k monitörleri ama gerçekten LG kalite.Msi almıştım eve gidip kurdum 4 adet ölü...
  8. H

Wraith'in kendi sitesinden alacağım kargoda veya aksi durumda iadede sıkıntı yaratır mı?
  9. H

O zaman attack shark R1 alıyorum doğru mudur?
  10. H

Dostum stokta yok diyor yoksa benim mi yanlışım var
  11. H

Merhabalar dostlar hangi mouseyi seçeceğime karar veremedim.Şuanda Steelseries Rival 3 kablolu kullanıyorum 3 sene oldu alalı hiçbir sıkıntısı olmadı.Ama siyah renginden dolayı değişesim var.Bana beyaz wireless mouse lazım.Bayağı bir gezindim ama bu fiyat bandında başka bulamıyorum.BÜTÇE...
  12. H

Ders calısma ve film izleme İcin kalemli tablet onerisi

Honordan devam etmelisin.
  13. H

Ders calısma ve film izleme İcin kalemli tablet onerisi

Kardeşimde Honor Pad X9a var kendisi ders çalışmak ve oyun oynamak icin kullanıyor.İçinden çıkan kalemi olsun şarj adaptörü ve kablosu gerçekten kaliteli.Sizinde amacınız ders çalışmak ve film izlemekse önerebilirim.
  14. H

Playstation 5 alacağım ama güvenemiyorum.

teşekkürler
  15. H

Playstation 5 alacağım ama güvenemiyorum.

https://app.hb.biz/h7ZX1FjeKQ6I Yasin Elektronik satıcısından almayı düşünüyorum alınabilir mı?
Geri