huseyin42 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Asus Tuf f15 kac gb ram destekliyor?

.asfaasdf
  2. H

Hocam oncellikle ilginiz icin tesekkurler ama attiginiz linkteki urun 1660ekran kqrtli urun aynisi deil yani bir bilginizmi var acaba?
  3. H

Merhaba dostlar ekte verecegim linteki ürünün maksimum kac gb ram destekledigini bulamadim bilen biri yardimci olabilirmi acaba ...
  4. H

Laptop malzeme kalitesi?

Merhaba dostlar laptopta malzeme kalitesi aliminyum kasami daha iyidir yoksa plastikmi? Plastik laptop kasası genelde klavye kismi baya esniyor buda rahatsiz edici gibi sizin dusuncelerinizi almak istiyorum ? Inceledigim model asus zephyrus g16
  5. H

Casper laptop alınır mı?

Hocam onerecegin asus varsa bakabilirim illa bu moxeller arasinda kiyaslama yapma
  6. H

Casper laptop alınır mı?

Dostlar bikac laptop baktim ve fikirlerinizi almak istedim casper alınır mı? Pişmanlik midir? Çevremde çokça öneren oldu size sormak istedim...
  7. H

Ryzen işlemci mi ? intel işlemci mi ?

Hocam sizce siz ne tercih ederdiniz kullanim amaciniz render çizim programlari 3d max gibi uygulamalar olsaydi zorlayici guc isteseydi hanginden yana kullanirdiniz, ram arttirdigimizida göz önüne alirsak.
  8. H

Hocam dlss3 gerçekten iyi sence yeni nesil oyunlarin tumunde bulunmazmi 4050 tercihide mantıklı gibi fiyatıda baz alırsak ama benim takıntım ryzen işlemci tarafinda uzun süreler stabilitesini koruyabilirmi inteli aratırmı yolda birakirmi diye düşünüyorum kafamai acikcasi bu kariştiriyor
  9. H

Islemci nesli 7735hs hocam ama eger ediniz gibi soylediginiz hx u,un sureli stabil performans verirse alinabilir gibi Butce 20 35 arasi
  10. H

Dostlar merhaba sizce laptop'ta intel mi ryzen mı? biliyorum kendini ikiside geliştirmiş lakin birbirlerine göre illaki farklari vardır.kullanim amacim ağir çizim progrqmlari , render işlemleri gibi ve azda olsa oyun odakli. Beni uzun süreler götürücek performans sürekliliği olan bir işlemcili...
  11. H

Rtx 3000 serisi mi? Rtx 4000 mi ?

Hocam butçe 20 ile 35 arasi dedigim ekran karti 4050 145w bilgisi veriliyor ve teyit edildi.ama benim takintim ryzen 7 7000x serisi ile uzun ömürlü olurmu bilgisayar kullanicagim agir render ve guclu oyunlarin altindan kalkabilirmi ? Tabi sizinde bilgisayar onerileriniz alalim?
  12. H

Rtx 3000 serisi mi? Rtx 4000 mi ?

Dostlar merhabalar kafam çok karişik hangi seriden bir laptop almaliyim.Ağir render işleri , oyunlqr , 3dmax gibi ekrani Zorlayan uygulamalar kullaniyorum. Sizce 3070-3080 mi yoksa 4050-4060 Mı farkları nelerdir bilen bir kişi anlatabilirmi ?
  13. H

30 -35k Laptop önerisi

Hocam ustteki baya iyi lakin 2. Attiginiz fiyati bu bandda çok düşük neden böyle acaba bir bilgin varmi ? Birde ustunde bulunan ryzen islemci uzun seneler kullanilirmi ?
  14. H

30 -35k Laptop önerisi

Dostlar 30 -35k arasi bir laptop alacagim oneriniz nedir.kullanim alanim oyunlar , zorlayici grafik programlari ve normal kullanım vs.piyasada bu fiyatlara asus ve msi markalarinda 3060 da var 4050 ekran kartlida ne tavsiye edersiniz
Geri