Huseyin51 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Kablosuz Mouse Önerisi Lütfen

Bana trendyol ve hepsiburada linki lazım.
  2. H

Kablosuz Mouse Önerisi Lütfen

Aradaşlar şuan kullandığım mouse ''VXE R1 Wireless Mouse'' çok memnunum tam avucuma sığıyor büyüklüğü İş yerime alacam bitane ama, Çalıştığım kurum sadece hepsiburada ve trendyoldan alışveriş yapabiliyor. VXE R1 Wireless Mouse bu sitelerde yok VXE R1 gibi avuca sığan kaliteli mouse önerir...
  3. H

Samsung s25 ultra server kayıt oluyor mu?

kesin mi? s25ultra yd alacam
  4. H

YD s25 ultra çift sim nasil yapilir

Çözüm bulabildin mi?
  5. H

Kredi kartından fazla para çekiliyor ?

pardon önce bankayı onlardan aldığın bilgiyle incehesap müşterisiyle görüş
  6. H

Max 1.000 TL Mouse Önerisi

S.a okulda kullanacamda max bütçe 1K mouse öneriri misiniz? Evimde VXE R1 kullanıyorum bu mouse gibi büyük avuca sığan mouse lazım.
  7. H

USB belleğe bulaşan virüs nasıl temizlenir

kvrt ne knk
  8. H

Bilgisayarım Kendiliğinden Programı Kapatıyor

virüs programını devre dışı bırak bakalım kapanacak mı? kesin virüs bulaşmış.
  9. H

Yardım Vizyon Bilgisayar Vizyonsuzluğu !

sana tavsiyem şudur iade et. muhakkak aynı ürün başka yerlerde aynı fiyata indirim gelir. Bende aldığımda 6500k idi şimdi 5800 e kadar düşmüş
  10. H

birinden borç al üç beş günlüğüne
  11. H

az ekle yenisini al için rahat etsin https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8ZN8RVR?m=A3BUPX9FPXEVLK&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  12. H

Sistem Uyumluluğu ve Darboğaz Hakkında Yardım

Eyw sağolasın kardeşim içim rahatladı
  13. H

Sistem Uyumluluğu ve Darboğaz Hakkında Yardım

Arkadaşlar Sistemim Anakart MSI A320M-A Pro AM4 DDR4 , İşlemci Amd ryzen 5 1600 six-core processor Ekran kartı içinde RX 580 Gaming 8G Ekran Kartı sipariş verdim. Acaba darboğaz yapar mı? Sistemle uyumlu mudur? Bilgisayarcı ekran kartı çok güçlü bu sisteme olmaz dedide
  14. H

Format Sonrası İnternet Yok (Ağ Kurulmamış)

Denedim hepsini yine ağ yüklenmedi 1756032343 Kasanın arkadasında ethernet ışığı yanmıyor
  15. H

Format Sonrası İnternet Yok (Ağ Kurulmamış)

Aradakşlar 4 farklı windos 10 pro usb hazırladım format sırasında internet yok bende internete bağlanmadan kurulum yaptım. Bu seferde kaç tane ethernet driver indirsemde kuramadım. Yarımcı olur musunuz lüten? anakartım MSI Pro B760-P II (MS-7E29)
Geri