Hüseyin_54 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Epic Games hesap değiştirirsem oyunları yeniden yüklemem mi gerekir?

İyi akşamlar. Eskiden oynadığım hesabı epic games de açmak istiyorum ama az önce oynayacağım oyunu(rocket league) güncelledim(farklı hesap ile).Modem de sınırlı olduğu için bir daha güncelleme yapamam. Hesabı değiştirirsem oyunu yeniden indirmem gerekir mi? Bu arada bilgisayar kullanıyorum.
  2. H

Mavi ışık filtreli gözlük önerisi

Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat 1000-2000tl arası makul.Gözüme zarar vermeyecek kalitede olsun fiyatı pekte önemli değil.
  3. H

Redmi note 13 pro 5g hyperos 2 gelmedi

Telefona normalde Kasım da güncelleme gelmesi gerekiyordu 12 Aralık geldi halen güncelleme yok diyor. Manuel kursam olurmu tavsiye lazım.
  4. H

ayakkabı önerisi(günlük 9 km)

Evim ve okulum arasında 20 km mesafe var otobüsler ile bu yol 23 km falan oluyor.Oturdugum yerde servis otobüs olmadığı için günlük ortalama 9 km yürüyorum sırtımda çanta ile(öğrenciyim). En fazla 3.5k civarı çıkar.Olabildigince rahat bir ayakkabı lazım eve geldigimde su içmek için mutfağa bile...
  5. H

Android için antivirüs önerisi

Yok güvenlik içinde gerekli fakat telefonu yormamasını istiyorum
  6. H

Android için antivirüs önerisi

Hem vpn hem güvenlik hemde telefonu arkaplanda yormayacak bir antivirüs arıyorum
  7. H

Yardım Xiaomi bellek uzantısı?

Bellek uzantısı 12gb'a kadar yükseltiliyor bu uzantı hangi durumlarda işe yarar ben telefonda instagram,YouTube ve birkaç oyun için kullanıyorum.(Ağır oyunlar değil ortalama)Açmama değer mi açarsam bir işime yarar mı hafızam var 180gb
  8. H

sistemime uygun ekran kartı önerisi

İ5-7400 işlemciye hangi ekran kartı darboğaz yapmadan güzel performans verir şuan rx550 var yetmediği için değişeceğim bütçe farketmez
  9. H

Minecraft Sunucu Önerisi

nasıl yapacağım peki
  10. H

Minecraft Sunucu Önerisi

Düz survival 1719942774 iki kişi oynicaz sadece
  11. H

Minecraft Sunucu Önerisi

Ben minecraftı satın aldım fakat arkadaşım satın almadı ama biz beraber oynamak istiyoruz.Aternosla uzun bir süre oynadık fakat artık chunklar yetersiz gelmeye başladı(10 chunk max).Uygun fiyatlı BU DURUMUMUZA UYGUN bir sunucu açma sitesi önerilerinizi bekliyorum
  12. H

Gıbırnet Kullanan Var Mı?

kanka hiç duymadım ama suriyelilerin açtığı bir internet sağlayıcısı gibi geliyor bu isim ne :D bu sadece benim fikrim
  13. H

bir andan itibaren bilgisayarımda performans düşüklüğü

Ekran kartı ise neden eskiden 4 çekirdek gözüken işlemcim 2 çekirdek diye gözüküyor bu Windows ile alakalı bir bug mu
  14. H

hangi araçta sıkıntı olduğunu bilgisayarcıya götürsem anlarmı net bir şey lazım bana
  15. H

70gb 1717506662 oc nedir bilmiyorum ama fps arttırmak için herhangi bir yola girişmedim oyun ayarları haricinde 1717506677 ilk sahibiyim
Geri