İyi akşamlar. Eskiden oynadığım hesabı epic games de açmak istiyorum ama az önce oynayacağım oyunu(rocket league) güncelledim(farklı hesap ile).Modem de sınırlı olduğu için bir daha güncelleme yapamam. Hesabı değiştirirsem oyunu yeniden indirmem gerekir mi? Bu arada bilgisayar kullanıyorum.
Evim ve okulum arasında 20 km mesafe var otobüsler ile bu yol 23 km falan oluyor.Oturdugum yerde servis otobüs olmadığı için günlük ortalama 9 km yürüyorum sırtımda çanta ile(öğrenciyim). En fazla 3.5k civarı çıkar.Olabildigince rahat bir ayakkabı lazım eve geldigimde su içmek için mutfağa bile...
Bellek uzantısı 12gb'a kadar yükseltiliyor bu uzantı hangi durumlarda işe yarar ben telefonda instagram,YouTube ve birkaç oyun için kullanıyorum.(Ağır oyunlar değil ortalama)Açmama değer mi açarsam bir işime yarar mı hafızam var 180gb
Ben minecraftı satın aldım fakat arkadaşım satın almadı ama biz beraber oynamak istiyoruz.Aternosla uzun bir süre oynadık fakat artık chunklar yetersiz gelmeye başladı(10 chunk max).Uygun fiyatlı BU DURUMUMUZA UYGUN bir sunucu açma sitesi önerilerinizi bekliyorum