Mouse teslim aldım akşam uzun oyun deneyimim oldu
Artılar
Geniş skatezleri var iyi duruyor baya ama koruyucu etiketlerini sökmedim daha iade ederim diye
Ele güzel oturuyor
Kaydırmaz bantlar var istersen yapıştırıyorsun iyi kaliteli duruyor
Rgb farklı modlar var beğendim modları
Uyku modu var...
Dün gündüz teslim aldım akşam uzun oyun deneyimim oldu
Artılar
Geniş skatezleri var iyi duruyor baya ama koruyucu etiketlerini sökmedim daha iade ederim diye
Ele güzel oturuyor
Kaydırmaz bantlar var istersen yapıştırıyorsun iyi kaliteli duruyor
Rgb farklı modlar var beğendim modları
Uyku modu...
Hocam asıl konusu kilit olduğu için buraya yazacaktım fakat kusura bakmayın başlığı belirtmeyi unutmuşum ben bunu blackshark v2 hyperspeed kablosuz kulaklığı için y
Arkadaşlar kulaklığı Parolapara ile satın alırsanız ilk harcamaya 400 hepsi burada alışverişine 100, Hepsiburada iade ile 25 tl, 200 tl kupon ile (400+100+25+200=725) ile 3174 TL’ye aldım.
Havit fuxi h7 modeli mi Atk mercury mi ikisi arasında kaldım Atk mercury cashback ile aldığımızda hemen hemen Havit fiyatına yakın bi fiyatta satın alıyorsunuz ama wraith ürünlerini bir kısım övse de kimisi de aldığı hizmetten memnun değil bildiğim kadarıyla bu ürünleri de açtıktan sonra...
Arkadaşlar merhaba Pubg oynuyorum oyunda bu tarz tel merdiven gibi uzak eşyalarda merdivenlenme ve kaymalar oluyor sorun nedir grafikler ful
Sistemim
r5 7500f
4060ti
16gb tam
Merhaba arkadaşlar bu iki sorunu çözemedim birincisi Microsoft Store den farm simülatör 25 indirirmeye bastığımda ekran dönüp duruyor diğer tüm uygulamalar iniyor sadece farming simülatör bunu yapıyor.
İkinci sorun ise Windows üzerinden Xbox uygulamasına girmeye çalışıyorum fakat görünüşe göre...
Merhaba arkadaşlar bu iki sorunu çözemedim birincisi Microsoft Store den farm simülatör 25 indirirmeye bastığımda ekran dönüp duruyor diğer tüm uygulamalar iniyor sadece farming simülatör bunu yapıyor.
İkinci sorun ise Windows üzerinden Xbox uygulamasına girmeye çalışıyorum fakat görünüşe göre...
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam sistemde 28 bin TL’ye soğutucu da dahil sistem elime ulaştı oyun performansı olarak güzel oyun içinde aldığım sıcaklık değerleri de ekte
1731452990
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam sistemde 28 bin TL’ye soğutucu da dahil sistem elime...