HuseyinAylas isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Mouse teslim aldım akşam uzun oyun deneyimim oldu Artılar Geniş skatezleri var iyi duruyor baya ama koruyucu etiketlerini sökmedim daha iade ederim diye Ele güzel oturuyor Kaydırmaz bantlar var istersen yapıştırıyorsun iyi kaliteli duruyor Rgb farklı modlar var beğendim modları Uyku modu var...
  2. H

GAMEPOWER FENİX FARE

Dün gündüz teslim aldım akşam uzun oyun deneyimim oldu Artılar Geniş skatezleri var iyi duruyor baya ama koruyucu etiketlerini sökmedim daha iade ederim diye Ele güzel oturuyor Kaydırmaz bantlar var istersen yapıştırıyorsun iyi kaliteli duruyor Rgb farklı modlar var beğendim modları Uyku modu...
  3. H

Çözüldü✓ Razer Blackshark Vs Hyperspeed wireless dongle yok

Bildiğim kadarıyla çıkması gerekiyordu incelemelerde çıkıyor çünkü.
  4. H

🔥İndirim Razer BlackShark V2 X 7.1 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık 1380 TL

Hocam asıl konusu kilit olduğu için buraya yazacaktım fakat kusura bakmayın başlığı belirtmeyi unutmuşum ben bunu blackshark v2 hyperspeed kablosuz kulaklığı için y
  5. H

🔥İndirim Razer BlackShark V2 X 7.1 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık 1380 TL

Arkadaşlar kulaklığı Parolapara ile satın alırsanız ilk harcamaya 400 hepsi burada alışverişine 100, Hepsiburada iade ile 25 tl, 200 tl kupon ile (400+100+25+200=725) ile 3174 TL’ye aldım.
  6. H

Havit fuxi h7 mi? Atk mercury mi?

Havit fuxi h7 modeli mi Atk mercury mi ikisi arasında kaldım Atk mercury cashback ile aldığımızda hemen hemen Havit fiyatına yakın bi fiyatta satın alıyorsunuz ama wraith ürünlerini bir kısım övse de kimisi de aldığı hizmetten memnun değil bildiğim kadarıyla bu ürünleri de açtıktan sonra...
  7. H

Oyunlarda kenar yumuşatma sorunu

Oyun içinde yok
  8. H

Aynı oyunu oynayan daha düşük sistemli (3060) arkadaşlarda bu sorun oluşmıyor
  9. H

Hocam şimdi anlattım yukarıda
  10. H

Arkadaşlar merhaba Pubg oynuyorum oyunda bu tarz tel merdiven gibi uzak eşyalarda merdivenlenme ve kaymalar oluyor sorun nedir grafikler ful Sistemim r5 7500f 4060ti 16gb tam
  11. H

Microsoft Store farm simülatör ve Xbox hatası

Çözüldü; Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı win 10 lisansımı bile yeniden satın aldım ama nafile Tek çözümü win 11 e geçerek buldum Saygılarımla
  12. H

Microsoft Store farm simülatör ve Xbox hatası

Merhaba arkadaşlar bu iki sorunu çözemedim birincisi Microsoft Store den farm simülatör 25 indirirmeye bastığımda ekran dönüp duruyor diğer tüm uygulamalar iniyor sadece farming simülatör bunu yapıyor. İkinci sorun ise Windows üzerinden Xbox uygulamasına girmeye çalışıyorum fakat görünüşe göre...
  13. H

Farm simülatör indirme sorunu ve Xbox yanıt vermeme sorunu

Merhaba arkadaşlar bu iki sorunu çözemedim birincisi Microsoft Store den farm simülatör 25 indirirmeye bastığımda ekran dönüp duruyor diğer tüm uygulamalar iniyor sadece farming simülatör bunu yapıyor. İkinci sorun ise Windows üzerinden Xbox uygulamasına girmeye çalışıyorum fakat görünüşe göre...
  14. H

Bu sistemi 28.000 tl ye aldım nasıl

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam sistemde 28 bin TL’ye soğutucu da dahil sistem elime ulaştı oyun performansı olarak güzel oyun içinde aldığım sıcaklık değerleri de ekte 1731452990 Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam sistemde 28 bin TL’ye soğutucu da dahil sistem elime...
  15. H

Bu sistemi 28.000 tl ye aldım nasıl

Arkadaşlar bu sistemi 28.000 TL’ye aldım sizce nasıl
Geri