HuseyinBy01 isimli üyenin son içerikleri

1. HuseyinBy01

Kasa Camına Film Çekmek

Önceden bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bilgisayar kasamın camlarına film çekmeyi düşünüyorum niyetim ise kasanın iç görüntüsünde uzaklaşıp o11 Vision Chrome tarzı aynaya benzer hafif şeffaf bir görüntü elde etmek. Yapay zekaya sorduğumda ve aratıp...
  2. HuseyinBy01

Forza Horizon 6 İçin 9 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

Bir tek japon haritası olduğu için aklımı çeliyor ama içi boş çıkarsa ve yine 4 den 5 e geçiş gibi adam akıllı fark olmazsa almak için düzgün bir sebep olmayacak
  3. HuseyinBy01

Topladığım Sistemde Değişiklik Önerisi

SSD yi kaça alıyorsun bilmiyorum ama sıfır alıyorsan aynı paraya kingston Nv3 gibi 2TB muadillere bakarım aynı paraya 2TB varken 1TB 990 Pro ne derece mantıklı tartışılır. İşlemci olarak 7800X3D daha iyi bir seçim olur. Ram gayet iyi herhangi bir problem görmüyorum. PSU olarak bütçene bağlı Asus...
  4. HuseyinBy01

Gameline Hiper V2 alınır mı?

Gameline Armor V4 kullandım önceden oda buna benzer bir kasaydı illallah ettirdi. Buna benzer kasaları gerçekten tavsiye etmiyorum hava akışı olsun, kablolama olsun genel olarak problemli.
  5. HuseyinBy01

Başlangıç için kamera önerisi

20K bütçede alabileceğin alternatiflerin çoğu elindeki telefonla benzer kalitede çeker. Yerinde olsam bütçe için uğraşırım yada telefonla uyumlu profesyonel çekim ekipmanları alırım. Örnek olarak FreeWell üzerinden ekipman bakabilirsin
  6. HuseyinBy01

Taksitli telefon alınabilecek yerler(sıfır)

Amazondan alabilirsin örnek olarak bu model var (her modelede taksit sunmuyorlar) https://www.amazon.com.tr/Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon-T%C3%BCrkiye-Garanti-Y%C4%B1ld%C4%B1z/dp/B0G4HTWQKF/ref=sr_1_31?sr=8-31
  7. HuseyinBy01

Cyberpunk 2077 oynanır mı?

Oyunu kaç kez oynadım tüm sonları bitirdim aktif olarak 3. kez hikayeyi baştan alıyorum genel olarak 10 üzerinden 9 veririm. phantom liberty için 10 üzerinden 10 veririm.
  8. HuseyinBy01

Öneri Wuthering Waves Oynamaya Değer mi?

genshin daha çok sarıyor belki farklılık iyi olur diye denedimde pekte devam edemedim. Çeviri tarafında herhangi bir program kullanmadım zaten genel olarak scriptlerde B1 düzeyi üstünde pek kelime veya içerik barındırmıyor
  9. HuseyinBy01

Çözüldü✓ Cs2 için am4 işlemci tavsiyesi

Genel olarak l3 önbelleği iyi bir işlemciye geçmen lazım. 5700X oyun performansı anlamında 5600 den bile geride geçeceksen en azından 5800X geç derim. Fiyatları fahiş olmasa 5700X3D önerirdim.
  10. HuseyinBy01

Sizce 9080XT gelecek mi ?

minimum 3x8 pin olmalı diğer türlü 12vhpwr olursa eriyeceği muhakkak ortada
  11. HuseyinBy01

1070 bence kötü bir seçim olur hatta dolandırıcılara direkt olarak yol açacak bir durum
  12. HuseyinBy01

Marjinal olacam diyip 12vhpwr girişi koymaz umarım 😅
  13. HuseyinBy01

TDP değerini merak ediyorum güncel olarak elime geçen tüm 9070 XT lerde 400W zorladım hatta pulse modelde ani fırlama ile 450W gördüm.
  14. HuseyinBy01

1000 dolar msrp fiyata okeyim şahsen 9080XT gelecek diye bekliyorum ama güncel vaziyette yakın tarihte gelmesi zor duruyor
  15. HuseyinBy01

Kuveyt Türk Kredi Kartı 1.99 Faizle 9 Taksit Fırsatı!

2. El ürünlerde bu durum geçerlimi? Ram almayı düşünüyorum.
Geri