HuseyinBy01 isimli üyenin son içerikleri

1. HuseyinBy01

Ajazz Apex Bozulmaya Başladı

çevremde bir çok kişiye tavsiye etmiştim hepsindede çift tıklama sorunu başladı bendede 3 hafta oldu başlayalı herkeste var galiba bu kadarda denk gelemez
  2. HuseyinBy01

🔥İndirim Sapphire Rx9070 (XT Değil) 28.999 TL 6 Taksit

aynı fiyata 2.el 9070XT ler var. Taksit arayışı olmayan ve peşin alacak olan arkadaşlar bence 2.elden bakabilir
  3. HuseyinBy01

5070 Ti Super'in Çıkış Fiyatı Ne Kadar Olur?

Hali hazır durumda 9070XT nin durumuna bakılırsa 9080XT için böyle bir beklenti gayet normal olur.
  4. HuseyinBy01

5070 Ti Super'in Çıkış Fiyatı Ne Kadar Olur?

850-900 msrp bekliyorum. Ülkemizde ise modelden modele 65-80K aralığında satılır diye düşünüyorum. Eğer Super serisi gelirse RX9080XT ninde geleceğini düşünüyorum sonuçta AMD boşta duracak değildir hamle yapar. Aşağı yukarı 950 dolar MSRP ile RX9080XT bekliyorum. Tahminen 5080-5080Super arasında...
  5. HuseyinBy01

Bu İki Laptoptan Hangisi Daha Mantıklı ?

Öneriniz için teşekkürler aklımda bulunduracağım.
  6. HuseyinBy01

Bu İki Laptoptan Hangisi Daha Mantıklı ?

HP omen laptopun işlemcisi ve ekran kartı watt değerleri daha iyi ama ram 24 GB, gigabyte A16 laptopun ekran kartı watt değerleri daha düşük ama ram 32 GB. İkisi arasında genel olarak çok ciddi performans farkı yok ama hp omen hem kasa anlamında hem güncellik anlamında baya cezbediyor. Sizce iki...
  7. HuseyinBy01

Televizyon Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olur Musunuz

2 ay önce indirimde 30K ya iffalcon Miniled almıştım şuan fiyatları nerelerde bilmiyorum ama kaliteli bir şey arıyorsan tavsiye ederim.
  8. HuseyinBy01

Forza Horizon 6 Güncellik Sorunu

Forza Horizon 6 yı indirdim ve böyle bir hata alıyorum bu hatayı nasıl giderebilirim? Ekran Kartı Driverları son sürümde ve daha yeni güncelledim.
  9. HuseyinBy01

Sizce Bu Sistem Nasıl?(Ryzen 5 7500x3d 5060ti)

marka diye diye bizi gondikliyorlar azıcık araştırsan zaten bu parçaların f/p anlamında daha iyi olduğunu sende görürsün.
  10. HuseyinBy01

Çoğu kartada 9 taksit var daha nolsun.
  11. HuseyinBy01

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s1-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL7D5?magaza=GarajOnline...
  12. HuseyinBy01

Yardım Gameline Kasa Kullanan Var mı

önceki kasa modelim gameline armor v4 modeliydi. fanlarından memnundum gayet sessizdi ama kasanın kablo kanalları olsun hava akışı olsun rezaletti anakartım mATX olmasına rağmen yan fanlarıda kapattı ve kablo geçirecek delik bulmakta bile baya zorlandım.
  13. HuseyinBy01

Steam Bakiyemi Nakite Nasıl Çevirebilirim ?

öldürecek olsalar zaten vermem sadece son 1.5 ayda haftalık droplardan geldi bu para ondan dolayı nakite çevirmek istedim 1776977064 takip önemli ama kar bırakıyor önceden trade süresi daha kısa iken daha rahattı şimdi baya zaman alıyor. Zaman almasa arbitraja daha yoğun devam ederdim.
  14. HuseyinBy01

Steam Bakiyemi Nakite Nasıl Çevirebilirim ?

csfloattan hesaba aktarmaya ilk defa duyuyorum normalde arbitraj için kullanıyorum.
Geri