HuseyinBy01 isimli üyenin son içerikleri

1. HuseyinBy01

Xbox gamepad önerisi

Bence çok fazla harcamana gerek yok Bigbig Won Aether bile yeterli olur. Ama daha iyi bir şey olsun bütçeyi harcayam diyorsan Gamesir Cyclone 2 bakabilirsin.
  2. HuseyinBy01

Sistemimi satacağım ne kadar eder?

Yerinizde olsam işlemciyi 5800X yapar ekran kartınıda güncel bir ekran kartıyla değişir daha kaliteli bir psu alırım. Sıfırdan toplayacak olsan DDR5 gerçekten maliyetli sadece 32GB DDR5 ram ve 1TB SSD almak için elindeki sistemi satman gerek. Şahsen 5800X alıp RX9060XT veya Nvidia kart alacaksan...
  3. HuseyinBy01

Ryzen 5 5600 işlemciye ekran kartı önerisi ?

1080P için kullanacaksan maksimum 3070Tİ bak derim. Güncel olarak 3080 ile 1080P de darboğaz yiyorum. 2K kullanacaksan 3080Tİ bak derim.
  4. HuseyinBy01

Çözüldü✓ 5070 alıp geçeyim mi

beyaz karta göre ve modeline göre şuan piyasaya kıyasla güzel fiyatı var alabilirsin.
  5. HuseyinBy01

Sivi sogutma pompa kavlosu anakartta nereye gelicek

sıkıntı çıkmaz benim soğutucunun fanlarıda benzer yapıda bağlı
  6. HuseyinBy01

AIO girişi var ortada CHA Fan yanında
  7. HuseyinBy01

anakart modelini söyler misin direkt sana görsel olarak işaretleyim
  8. HuseyinBy01

Yardım MSI MAG Coreliquid I360 H6 Flow'a Sığar Mı?

sığar sonuçta 360mm desteği olunca radyatör kalınlık olarak sığıyorsa her türlü oturuyor
  9. HuseyinBy01

60K F/P Gaming PC öneri sadece kasa

Hazır sistem olacaksa pekte bir seçenek yok bütçe biraz kısıtlı kalıyor. Blender kullanacaksa minimum 32GB ram almalı 32GB bile çoğu yerde yetmiyor. Nvıdıa bir kart alsın desem en azından 5060 Tİ 16GB bakmalı. İşlemci olarakta en azından Ryzen 7 7700 vs gibi bir işlemci olmalı derim. Bu bütçede...
  10. HuseyinBy01

3-5k arası oyuncu koltuğu önerisi

https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-hawkchair-hawk-kumas-fab-v4-fiyati,1434038221.html ara ara indirime giriyor takip edersen daha uyguna düşürebilirsin
  11. HuseyinBy01

3-5k arası oyuncu koltuğu önerisi

bu aralıkta oyuncu koltuğu olarak bir tek bunu gördüm alan varmı diye konu varmı diye baktım konusuda yok. https://rofth.com/rofth-vexa-phantom-black-premium-oyuncu-koltugu/ Şahsen bu bütçede ofis koltuğunun daha sağlıklı bir tercih olacağını düşünüyorum
  12. HuseyinBy01

Dokular ve gölgelerin geç yükleme sorunu

Önceden 6700 XT kullanırken vardı şuan 3080 kullanıyorum geçen ay 5070 kullanıyordum iki Nvidia karttada böyle problem görmedim ama 6700XT de vardı. 9070 XT ilede oynadım ama böyle bir problem yaşamadım.
  13. HuseyinBy01

Dokular ve gölgelerin geç yükleme sorunu

6700 XT kullanırken bende geç doku yüklenmesine denk geldim anormal bir durum yok bence
Geri