merhabalar bulunduğum bölgede uzun süreli ve bir kaç ay sürecek bir altyapı çalışması var ve işim gereği internete ihtiyaç duyduğumdan dolayı alternatif ararken Data SIM diye bir olaya denk geldim. Gidip operatörden başvuru yapıp Data SIM alıyorum ve SIM kartını CPE Router olarak geçen bir...
Merhabalar günde ortalama 5-6 saat bilgisayarda vakit geçiriyorum ve mutfak sandalyesi yüzünden çok fazla sırt ağrısı çekiyorum bundan dolayı ergonomik ve fileli tasarımda bir ofis sandalyesi arıyorum. Bütçe olarak esnek bir bütçem var ama çokta uçmak istemem. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Lenste çizik var diyor ve sadece odaklamada problem olmuyor diyor başlı başına saçma bir durum zaten sen ister manul odakla ister otomatik odakla zaten iki türlüde aynı mercekten geçiyor başlı başına palavra. Hadi tamam adamın dediği doğru diyelim manuel odaklama yapmayacaksan profesyonel...
attığın linki şimdi farkettim direkt sony nin lensi direkt uyumlu olduğu için tavsiye ederim ama tam olarak hangi model olduğunu sor çünkü 28-70mm olan ama diyafram açıklığı farklı olan birden fazla model var.
1770313734
fiyat konusunda biraz eskide kalmış olabilirim bayadır bakmıyordum şimdi...
Bütçe olarak maalesefki zorluyor haklısın ama Sony Alpha a600+ Sigma 18-50mm f/2.8 lens alırsan uzun ömürlü sağlam bir kombo yapmış olursun ve gerçek anlamda profesyonel olur. Daha uygun alternatif olarak Alpha a6000 uyumlu olan Sigma 30mm f/1.4 lensede bakabilirsin gene iyidir 2. el fiyatıda...
Hocam sonuçta Sony Alpha a6000 sadece body oluyor yani dahili lensi olmuyor sizin ayriyeten lens almanız gerekiyor.
Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary
BU modelle uyumlu f/o olarak sigma lens almak en iyi tercih olur. 2.8 diyafram açıklığı ve 18-50mm ile şehir içi açılarda gayet yeterli...
2 hafta arayla plan yaptım. Niyetimde tokyoda inip 4-5 gün shinjuku-shibuya vakit geçirip devamında fuji-kyoto-nara-osaka şeklinde hareket etmek var. Bu arada skyscanner hep duymuştum ama ilk defa şimdi baktım ve aşağı yukarı tam istediğim fiyatlara güzel biletler var teşekkürler :peepokalp:
hocam haklısınız ama istediğim dönem için 2 hafta arayla git gel bilet almak istediğimde en az 40-45K civarında seçenek çıkıyor ayrı ayrı gidiş ve dönüş alsam bile 35 civarına iniyor. Instagramda denk geliyorum 30 altına bile alanlar var. 40-45 veririm ama tek yön olduğu sürece veririm. Dİğer...