Yer Adana Güncel olarak ortalamada 250 Mbps dolaylarındayım. Peak noktada 750+ zorluyor. Vodafone kullanıyorum elimdeki cihaz Redmi Note 13 Pro+ hattım tamamen sınırsız olduğu için korkmadan test yapıyorum :D
diğer platformlar üzerindende bakmanı tavsiye ederim. Genellikte skin alımı için uu pin kullanıyorum. Biraz kaydı zor maalesef (pasaport gerekiyor) ama genel anlamda daha uygun fiyatları başka yerlerde bulamazsın.
Giriş yapıp kendi hesabındaki skinleri trade yoluyla satabiliyorsun csfloat hesabına para yatıyor bu şekilde. Ben yüklü miktarda arbitraj için kullanıyorum genel olarak skin için direkt mantıklı bulmuyorum.
Bu sistemi seçip bu özelleştirmeleri yap. Aynı ramden 1 tane daha ekleyince 8.5 civarı oynuyor baya uyguna güzel upgrade seçenekleri mevcut. Parça parça sıfır toplasan indirim bile kovalasan 75K ya zar zor toplarsın...
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html
Bu sistem ile beraber kullanılacak 2K monitöre ihtiyaç var bütçe olarak 10K civarı bütçeyi pek aşmak istemiyoruz aklımda bu modeller var ama hangisi ne kadar oranda ne düzeyde mantıklı emin değilim...
Bu kasaları hiç sevmiyorum bende kompakt kasaları seviyorum ama bu tarz ucuz kasalar (markaya laf etmiyorum aynı markanın kasası bendede var) ister istemez çok fazla eksik noktaya sahip oluyor. Kompakt bir kasa arıyorsan birden fazla noktaya bak
1- iç hacim
2- form faktör
3- sac kalitesi
4-...
Kasa o kadar iyi değil değişmeni öneririm. Sıvı soğutucu olarak illa LCD olacak gözüyle bakıyorsun anladığım kadarıyla ama bence aynı bütçede daha kaliteli modeller varken bunu almak baya saçma bir durum. Güç kaynağı C4 gibi yerinde olsam Bitfenix Ceto Premium 750W Beyaz alır bu şekilde hem kasa...