HP omen laptopun işlemcisi ve ekran kartı watt değerleri daha iyi ama ram 24 GB, gigabyte A16 laptopun ekran kartı watt değerleri daha düşük ama ram 32 GB. İkisi arasında genel olarak çok ciddi performans farkı yok ama hp omen hem kasa anlamında hem güncellik anlamında baya cezbediyor. Sizce iki...
önceki kasa modelim gameline armor v4 modeliydi. fanlarından memnundum gayet sessizdi ama kasanın kablo kanalları olsun hava akışı olsun rezaletti anakartım mATX olmasına rağmen yan fanlarıda kapattı ve kablo geçirecek delik bulmakta bile baya zorlandım.
öldürecek olsalar zaten vermem sadece son 1.5 ayda haftalık droplardan geldi bu para ondan dolayı nakite çevirmek istedim
1776977064
takip önemli ama kar bırakıyor önceden trade süresi daha kısa iken daha rahattı şimdi baya zaman alıyor. Zaman almasa arbitraja daha yoğun devam ederdim.
Merhabalar steam hesabımda güncel olarak 85-90 dolar arası bir bakiye var. Bu bakiyeyi hızlı ve düşük komisyonla nakite çevirmek istiyorum. Öneriniz nedir nasıl yapabilirim ?
ben aldığımda herhangi bir kumanda yoktu yanlış hatırlamıyorsam havale ile 2500 küsüre almıştım. Yeni modellerde hem fiyat artmış hemde kumanda gelmiş demekki. Ama şahsi tavsiyem fanlarda değişiklik yok gördüğüm kadarıyla hala baş ağrıtacak düzeydeyse bence pek bulaşma derim. Anakart olarak Asus...
Kasayı ortalama 3 aydır kullanıyorum genel olarak memnunum hatta arkadaşıma üst segment bir sistem topladım ve yine aynı kasayı kullandım. Genel olarak kasadan memnunum çoğu marka denilen kasaya kıyasla güzel bir sac kalitesi var. Eksileri ise şunlar gece uyutmuyor ve rahatsız eden bir fan sesi...