HuseyinBy01 isimli üyenin son içerikleri

1. HuseyinBy01

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

Yer Adana Güncel olarak ortalamada 250 Mbps dolaylarındayım. Peak noktada 750+ zorluyor. Vodafone kullanıyorum elimdeki cihaz Redmi Note 13 Pro+ hattım tamamen sınırsız olduğu için korkmadan test yapıyorum :D
  2. HuseyinBy01

CSFloat'dan nasıl skin alınıyor?

diğer platformlar üzerindende bakmanı tavsiye ederim. Genellikte skin alımı için uu pin kullanıyorum. Biraz kaydı zor maalesef (pasaport gerekiyor) ama genel anlamda daha uygun fiyatları başka yerlerde bulamazsın.
  3. HuseyinBy01

CSFloat'dan nasıl skin alınıyor?

Giriş yapıp kendi hesabındaki skinleri trade yoluyla satabiliyorsun csfloat hesabına para yatıyor bu şekilde. Ben yüklü miktarda arbitraj için kullanıyorum genel olarak skin için direkt mantıklı bulmuyorum.
  4. HuseyinBy01

Maksimum 70K Bandında Hazır Sistem Önerisi

Bu sistemi seçip bu özelleştirmeleri yap. Aynı ramden 1 tane daha ekleyince 8.5 civarı oynuyor baya uyguna güzel upgrade seçenekleri mevcut. Parça parça sıfır toplasan indirim bile kovalasan 75K ya zar zor toplarsın...
  5. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

Fiyatı biraz yüksek gibi hocam daha uyguna güzel alternatifleri vardı.
  6. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

Pazaryerlerinde varmı bu modelden ? Taksitli alışveriş için soruyorum
  7. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

2K 150Hz bir model öyle gördüm ama görüntü kalitesi iyi ve ghosting yoksa onuda değerlendirmek isterim.
  8. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

Sipariş etmedim ama edecem kart gününü bekliyorum 2-3 güne kalmaz sipariş geçecem stoğu kalmazsada sağlık olsun benzer başka sistem bakacam.
  9. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

T80 kullanan arkadaşım var renk doğruluğu iyi ve ghosting yok ama arada 2-3 daha verip fark oluşturacak bir model bulabiliyorsak onu almayı isterim.
  10. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html Bu sistem ile beraber kullanılacak 2K monitöre ihtiyaç var bütçe olarak 10K civarı bütçeyi pek aşmak istemiyoruz aklımda bu modeller var ama hangisi ne kadar oranda ne düzeyde mantıklı emin değilim...
  11. HuseyinBy01

65.000 Tl'ye Bu Full Beyaz Sistem Alınır Mı?

Bu kasaları hiç sevmiyorum bende kompakt kasaları seviyorum ama bu tarz ucuz kasalar (markaya laf etmiyorum aynı markanın kasası bendede var) ister istemez çok fazla eksik noktaya sahip oluyor. Kompakt bir kasa arıyorsan birden fazla noktaya bak 1- iç hacim 2- form faktör 3- sac kalitesi 4-...
  12. HuseyinBy01

65.000 Tl'ye Bu Full Beyaz Sistem Alınır Mı?

Kasa o kadar iyi değil değişmeni öneririm. Sıvı soğutucu olarak illa LCD olacak gözüyle bakıyorsun anladığım kadarıyla ama bence aynı bütçede daha kaliteli modeller varken bunu almak baya saçma bir durum. Güç kaynağı C4 gibi yerinde olsam Bitfenix Ceto Premium 750W Beyaz alır bu şekilde hem kasa...
  13. HuseyinBy01

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Yapay zekaya gerçekçi olsun diyince verdiği çıktı
  14. HuseyinBy01

TELEVİZYON ÖNERİSİ MAX 40.000TL YE KADAR

iffalcon mantıklı bende takipteyim lansmandaki fiyata yaklaşırsa yani 32-33 civarına düşerse direkt alacam bu bütçede bile alternatifi yok sayılır
  15. HuseyinBy01

NEXTSTAR 100 inch - 4K UHD - 144Hz - QD MiniLED - Google TV 149.000₺

55 inç miniled arıyorum. Aklımda iffalcon qd Miniled ve NextStar Miniled var. 35 civarı bir bütçe sınırı koydum. Bu bütçede ne almalıyım?
Geri