hüseyindd isimli üyenin son içerikleri

1. H

Cs2 FPS,PİNG,MS sorunu

Saçma sapan işler ya internet zaten son 1 haftadır kötüydü yakında süreside biticek csdede sıkıntı olunca baya kötü oldu düzeltsinlerde yakında oynamam 1 ay yapıcak bir şey yok
  2. H

Cs2 FPS,PİNG,MS sorunu

Ne yazık ki bu gerçek neyse düzelmesinu umuyorum
  3. H

Cs2 FPS,PİNG,MS sorunu

Ama bizim evde ne arama ne bir yükleme yok sabah fortniteda güncelleme vardı ozaman daha kötü oldu zaten zaten sorun 1 saatlik 1 günlük değil 2haftadır böyle sadece CS2 de bende sorun neyden onu öğrenmeye çalışıyorum
  4. H

Cs2 FPS,PİNG,MS sorunu

25mbps ama 2 3 hafta öncesine kadar böyle bir şey yoktu sapasağlamdı şimdi 200 300 ping oluyor FPS 600 500den 50 30a düşüyor MS 1000 oluyor sorunda bence pcde değil çünkü diğer oyunlar normal valoda fortniteda baya iyi
  5. H

Cs2 FPS,PİNG,MS sorunu

İyi akşamlar. Ben 2 ay önce (4070 Ti Super, R7 7700X, 32 GB RAM, MSI B650M Wi-Fi, 1TB SSD) sistem topladım. Birkaç sorun vardı düzelttim, 1 aydır sapasağlamdı ama şu 5-6 gündür CS2 de 2-3 dakika sonra 1000ms ve bayağı ping oluyor. FPS düşüyor, bunun çözümü nedir? Başka oyunlarda ne ping ne FPS...
  6. H

Hangi sistemi almalıyım (gamegaraj,qp)

Teşekkürler peki derecesi normalmi birde hangi modeli her modelde aynı değil
  7. H

Bende bu iki sistem arasında kaldım bakalım ne diyecekler tek çekincem palit markası önceden duydum iyi bir firma deniyor ama hiç görmedim bir tedirginlik var o yüzden Anakartımda wifi olması lazım çünkü modemden kabla çekicek düzgün bir yerim yok
  8. H

ilk beyaz sayfalı sistem (qp bilişimde 66.000tl). 2.siyah sayfalı sistem gamegaraj ve fiyatı 65.500 sizce hangisini almalıyım yada sizin önerileriniz nedir bütçe 65.000 67.000 arası
Geri