huseyindg isimli üyenin son içerikleri

1. H

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Arkadaşlar mağazaya gidemeyenler tele satış hattını arası, az önce aldım 4070 süperli sistemi. 0850 222 56 56
  2. H

yaw iş bankasına taksit yapmıyormuş vatan, abimin kartını çaldım uyanınca sürprizle karşılaşacak. 11.11 den sonra haber alamazsanız evime polis gönderin
  3. H

Bunlarda hep %90 oran veriyor :D
  4. H

Onu da sordum ama mağazaya gelmek şartmış, maşl orderla sipariş vermeyi de teklif ettim hatta :)
  5. H

Aslında bu forumda bekleyen çoğu kullanıcı gibi bende r5 7500f + 4070S bekliyorum. Ama indirim beklediğim gibi olmazsa yada stoğa yetişemezsem Pc hocasına yönelirim
  6. H

aynı durumdayım hocam..
  7. H

11.11 Vatan Bilgisayar indirimlerini bulamadım

saat 11.11 de paylaşılacakmış
  8. H

az önce bulunduğum bölgedeki vatan bilgisayarları aradım, sistemlerin daha belli olmadığını ve %90 mağazaya özel olacağını söylediler. biraz moral bozdu ama beklemeye devam etmekten başka çarem yok
  9. H

🔥İndirim Ekran Kartlarında %10 İndirim Vatan Bilgisayar

Aslında ddr5 sisteme geçmek istiyorum, direkt hazır sistem mi bekleyeyim yoksa direkt bunu alıp diğer parçaları tek tek mi toplayayım?
  10. H

🔥İndirim Ekran Kartlarında %10 İndirim Vatan Bilgisayar

Hocam bende sipariş vermeyi düşünüyorum şuan işlemci olarak r5 3600 lü bi sistemim var, sorun yaşar mıyım sizce?
  11. H

🔥İndirim Gülümseten Kasım Amazon Prime Fırsatlar Donanım,Bilgisayar Bileşenleri Konusu (Güncellendi)

Amazondan tek tek sistem toplamak mantıklı olur mu hocam 4070 süperli almak istiyorum da
  12. H

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bende müşteri temsilcisiyle pazarlıktaydım tam
  13. H

Temudan klavye mouse aldım vergi iadesi

aynen öyle tam iade yapıyorlarmış, yazışmaları da atabilirim hatta
Geri