Merhaba arkadaşlar,
Linkte belirttiğim 2 monitör arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? 9060xt ekran kartım ve 7500f işlemcim var. Eğer sizin de bu bütçelerde önerebileceğiniz farklı marka model monitör varsa linkini bırakabilirsiniz...
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL bütçe ile 200-240Hz Freesync uyumlu monitör arıyorum. Aslında aklımda iki seçenek var, onun da buraya linkini bırakıyorum. Bunlardan biri alınabilir mi? Veya sizin önerebileceğiniz başka bir monitör var mı...
Arkadaşlar yaşadığım problem için yapay zeka ile iletişime geçtim ve bana kesin çözümü sundu. 😊
İşte yapay zekanın yaşadığım soruna yanıtı:
📸 Fotoğraftaki durum neyi gösteriyor?
Mor / pembe ton
Kareli / grid benzeri desen
Sadece açılışta ve BIOS ekranında oluyor
Windows gelince düzeliyor
👉 Bu...
Kardeşim anakart ya da ekran kartı bozuk diye hüküm vermişsin ama kasayı televizyon yerine arkadaşımın monitörüne bağlayınca bu sorunu zerre yaşamıyorum. Televizyondaki HDMI girişi ile alakalı olabilir mi daha çok?
Arkadaşlar merhaba,
Üzülerek can sıkıcı bir konuyla karşı karşıya kaldığımı belirtmek isterim.
Yeni bilgisayar topladım, şimdilik monitörüm olmadığı için televizyona HDMİ ile bağlıyorum fakat ara sıra (özellikle bios menüsüne girmeye çalışırken) fotoğraflardaki gibi ekranla karşı karşıya...
Gönül ister 5070 olsun ama pesin fiyatina 9 taksitli bulamiyorum o şekilde. Tüm parçaları ayrı topluyorum OEM paket olsa 5070'li bu fiyatlara bulunur ama ozellestirme sonucu fiyat artisi olur ve bir tık pahali olur. Vento'da çok bahsi geçen bir kasa. FSP 750w'a sahip.
1767022081
Zararin...
Vento Mesh kasa + FSP 750W PSU
Asus prime b650m-r 7200mhz
Ryzen 5 7500f
Sapphire 9060xt 16gb
Patriot viper venom 16gb 6000mhz cl30
Kioxia 1tb exceria pro 7300/6400mb
Thermalright assassin king 120mm kule tipi hava soğutucu
Arkadaşlar bir alisveris sitesinden parca parca böyle bir sistem...
İndirim beklerken yeni bir zam muhabbetiyle karşı karşıya kalmaktan kuşku duyuyorum. Piyasa gerçekten çok belirsiz. Samsung SATA SSD'ler için de söylentiler oldu yakın zamanda yapay zeka tarafına kayacak diye ama daha sonra bu haber yalanlandı. Bir de 2 hafta sonra yeni yıla gireceğiz malum...
Hocam şöyle bi sistemle karşılaştım. Daha doğrusu ozellestirme yaparak 62.800 TL civarına getirmiştim parçalar da içime sinmişti fakat sepete ekleyince ürün fiyatı sepette 64.900 TL oldu. Anlam veremedim, İtopya müşteri hizmetlerini aradım sepetteki fiyatı kayleye alın, daha sonra ürün...
Siparişi iptal ettim arkadaşlar. Desteğiniz için teşekkür ederim. Kredi kartı çektim sırf bu sistem için acele edip:) En büyük hata, parçaların üretici markalarının satıcı tarafından ayrıntılı şekilde yazılmaması ve benim sipariş vermeden önce bunu sorgulamamam.