huseyn 555 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Lenovo IdeaPad Slim 3 yazılım için uygunmu?

Öncelikle merhaba ben yakın zamanda Lenovo IdeaPad Slim 3 15İRH10 almak istiyorum. Ben gelecekte Aİ ve ya Data science okumak istiyorum. Bu yüzdende Python, Java gibi dillerde uzmanlaşmak + Linux kullanmayı bilmek istiyorum. Bu laptopu önerir misiniz?? EKLEDİĞİM FOTORAF AZERBEYCANCA
  2. H

Direkt linux a başlamalımıyım?

Ben yazılımla ilgileniyorum özellikle python , java, c++ gibi deillerle. Bir süre araşdırdım ve en iyi işletim sisteminin linux olduğuna karar verdim fakat bana bir çok kişi linuxun zorlu yanları olduğunu söyledi, bir kaç kişiyse önce windowsa ısındıktan sonra linuxa gecmem gerektiğini söyledi...
  3. H

Öneri İntel işlemci neden amd den daha fiyat performans?

Öncelikle her kese selam. Ben bir pc toplamak istiyorum ve pcnin parçalarını Amazon dan alıcam. Sebebiyse dolar alışverisi aşırı ucuz olması (Azerbeycan için). Benim almak istediğim pc de rtx 4060 kullanıyorum fakat işlemci olaraktan fiyat / performans bir AMD işlemci alıcaktım sonradansa 200 $...
  4. H

İntel işlemci neden amd den daha fiyat performans?

Anlamadım?
  5. H

İntel işlemci neden amd den daha fiyat performans?

Öncelikle her kese selam. Ben bir pc toplamak istiyorum ve pcnin parçalarını Amazon dan alıcam. Sebebiyse dolar alışverisi aşırı ucuz olması (Azerbeycan için). Benim almak istediğim pc de rtx 4060 kullanıyorum fakat işlemci olaraktan fiyat / performans bir AMD işlemci alıcaktım sonradansa 200 $...
  6. H

Trendyoldan işlemci almak istiyorum. İşlemci: Ryzen 7 5800x (Azerbaycanlıyım )

Sağol reis umarım sizdede her şey düzelir. Sonucda bir eşyanın daha ucuza gelmesi kardeşinin kötü yaşamasından iyi olamaz. Seviliyosunuz 🇦🇿❤️‍🔥🇹🇷
  7. H

Reis bizde gümrük var amma çok az yanımıyomsa 0,8% gibu bişeydi. Amma ondan önemlisi tl. Hernekadar tl düşmesi biz rahatsız etsede bize çok uyguna geliyor her şey. Örneğin: Dünyada ve Azerbeycanda bir ürünün fiyatı 550$ Türkiyede bir ürünün fiyatı (bize göre) : 319 $
  8. H

Ben Azerbeycanda yaşıyorum ve trendyoldan ürün puanı ve satıcı puanı yüksek olan bir işlemci buldum. İşlemci ryzen 7 5800x . Bildiğiniz gibi Trendyoldan direkt Azerbaycana sipariş ulaşımı var. Fakat benim korduğum şey ürün bozuk çıkarsa geri iade ede bilirmiyim. Yada siz bu fikir hakkında ne...
  9. H

Bilgisayar tavsiyesi

Knk bunun icindeki parcalar iyi mi?
  10. H

Bilgisayar tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar ben Azerbeycanda yaşıyorum ve Türkiyeden pc almak istiyorum sebebiyse TL nin düşmesi sonucu her şeyin Türkiyede çok daha ucuz olması (bize göre) ve sizden tavsiye istiycem acaba Türkiyeden sipariş edersemse parcaların arzalı ve ya bozuk çıkma olasılı yüksekmi yada Türkiyeden...
Geri