Merhaba arkadaşlar beyaz anakart arayışımda ikinci elden Asrock X870 Steel Legend WiFi AMD X870 buldum. Reddit’te çok fazla işlemci yaktığı hakkında yazılar buldum. Bu anakartla kullanacağım işlemci 7800x3d olacak. Alınabilecek bi risk mi bilemedim. Kullanan var mı veya önerir misiniz ürünün...
İlk tercihim normalde buydu ama stok sıkıntısı olduğu için 12lere çıktı 10 bin bandına düşerse 1-2 hafta içinde bunu çekerim düşmezse de gigabyte eagle ice çekeceğim
bence de sizin dediğiniz gibi ama slotların vs siyah olması gözüme çok takılıyor görüntü olarak gigabyte daha hoşuma gitti 7800x3dyi stokta kullanacağım zaten vrmleri yeterli olur mu olmaz mı benim için mesele biraz da o. Önerileriniz için teşekkür ederim yine de.
sapphire çok yeni olduğu için girmek istemiyorum pek bir de rengi biraz daha grimsi o yüzden uymaz msi project zeroda da siyah pcbsi belli olduğu için istemiyorum full beyaz olması şart taktım biraz bu duruma
1765120040
8-12 bin arası
ramler corsair 6000lik sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum anakarttan yana sıkıntı olmasın da indirime girerse gigabyte aorus elite de olabilir ama onun da stokları eritmişler
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-eagle-wifi7-ice-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-55289?utm_campaign=akakce&v=1.2.3
en mantıklı seçenek bu gibi geldi
Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için beyaz anakart aramaktayım anakartın full beyaz olmasını istiyorum ram slotlarına kadar. Fp olarak alınabilecek en iyi hangisi olur veya halihazırda indirimde olduğunu bildiğiniz bi model varsa önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar enpara üzerinden arkadaşıma para atmak isterken 2-3 kere red verdi fastteki sistemsel sıkıntılardan dolayı vs vs açıklamasıyla sonra başka hesabımda da aynı problemi verdi. Web üzerinden bakınca planlı bir bakım çalışması yok bu tarihlerde herkeste mi böyle yoksa direkt bende...
öyle ama 21 aylık garantiyi yakmak istemiyorum masaüstü bilgisayarım var ağır işleri oradan hallediyorum zaten. 6.ayını doldurunca bi servis kaydı açayım en iyisi belki insafa gelip güzel bi bakım yaparlar en kötü şırıngaya mx4 koyup göndereyim bundan sürün bari diye :D