Huskær isimli üyenin son içerikleri

1. Huskær

5K Bandında Monitör Önerisi

Benim kullandığım monitör Philips 243V7Q 75Hz 24" 5ms. Ms değeri yüksek olduğu ve Hz düşük olduğu için yenilemek istiyorum.
  2. Huskær

Hocam epey sitesinden ürünü incelemek için açtım ama parlaklık değeri "250 cd/m²" Klasmanındaki diğer monitörlere göre biraz düşük duruyor. Kendim aktif kullandığım monitör 300 cd/m² düzeyinde gayet yetiyor. 1748389442 Yani o parlaklık değeri çok büyük bir farka yol açar mı? 1748389733...
  3. Huskær

Çift monitör 1. ekran sorunu

Tamam hocam kontrolü sağlayabilmek adına rica etsem gönderebilir misin? 1748389574 Biraz daha net ve tam sayfayı atarsanız sevinirim
  4. Huskær

Çift monitör 1. ekran sorunu

Hocam rica etsem görüntü ayarları kısmını açıp fotoğraf gönderir misiniz?
  5. Huskær

Konu başlığında da bahsettiğim gibi 5.000TL Bütçem mevcut, oyun amaçlı olabildiğince ms'i düşük Hz yüksek bir monitör aramaktayım. Pek araştırma yapmadım bu sebeple mümkün mü bilmiyorum ancak eğer mümkünse 2k olursa harika olur eğer yoksa 1080p'de gayet okeydir.
  6. Huskær

Çözüldü✓ 35k Civarı Pc Önerisi

Hocam zaten ekran kartından bahsetmekteyim. İşlemcide zaten amd tercihlerim arasında değil sevmiyorum. 1747871032 Hocam işlemcisi amd
  7. Huskær

Hocam bende farkındayım ancak 5060ti'ı darboğaza sokmayacak düzeyde bir bilgisayar toplayacak bütçem maalesef ki yok eğer link atarak şu olabilir diye fikir verebilirseniz çok makbule geçer
  8. Huskær

Uzun zamandır amd ekran kartı kullanıyorum ve yazılımsal çok fazla sıkıntı çektim bu sebeple intel'e geçiş yapacağım.
  9. Huskær

25.000₺ Laptop önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-thin-15-12-nesil-core-i5-12450h-rtx3050-4gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html bu fiyat bandında bulabildiğim ekran kartı barındıran tek laptop ancak pek önermem 3050 olması sebebiyle
  10. Huskær

Hocam amd düşünmüyorum 1747869734 4060ti için "leş" deme sebebini öğrenebilir miyim pek fazla anlamıyorum meraktan soruyorum
  11. Huskær

25.000₺ Laptop önerisi

Ne amacı ile bakıyorsunuz acaba ekran kartlı/kartsız model mi biraz daha detay verebilir misiniz?
  12. Huskær

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi yaklaşık 35 bin lira bütçem var bir masaüstü sistemi almak istiyorum birkaç model baktım ancak geneli mATX olduğu için pek aklıma yatmadı yardımcı olursanız çok sevinirim. Dipnot: 4060ti altında almamaya çalışıyorum ve işlemciyi intel almayı düşünüyorum.
  13. Huskær

Yardım Asus Kulaklığın Mikrofon ses kalitesi aşırı bozuk

Reis nedir bu Steelseries aşkı? Ayrıca İnternetteki videolara falan baktım ses kalitesinde hiç bir bozukluk yok Kulaklığın sanırım bendeki arızalı
  14. Huskær

Yardım Asus Kulaklığın Mikrofon ses kalitesi aşırı bozuk

Arkadaşlar eskiden Rampage Rm-k1 Pulsar 7.1 Kullanıyordum eskidiği için, Asus Tuf Gaming H3 Wireless modeline geçtim. Arada ortalama 1.500-2000TL fiyat farkı var Ses kalitesinden gayet memnumum ama Mikrofon kalitesi çok kötü. 1708105124 Bilgisi olan varsa veya eğer Armoury Crate üzerinden falan...
  15. Huskær

Bluetooth Kulak üstü kulaklık önerisi

Hem bilgisayarda hem telefonda rahatlıkla kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum bütçenin biraz üzerine çıkabilirim.
Geri