husmysterio isimli üyenin son içerikleri

1. H

Logitech G305 uygulamada çıkmıyor

öncelikle teşekkür ederim kutudaki ve pil yuvasındaki seri numarasının aynı olmaması kuşku uyandırdı ve bazı kişilerde sahte olacağını söylemiş o yüzden kuşkulandım
  2. H

Logitech G305 uygulamada çıkmıyor

Merhaba bugün arkadaşlarım hediye olarak bana bu mouse u almışlar Logitech G Hub uygulamasında bu mouse u görmüyor neden sizce
  3. H

BLUETOOTH SORUNUM VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

teşekkürler sorun çözüldü
  4. H

BLUETOOTH SORUNUM VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

z790 m plus anakartına sahip bir bilgisayarım var ancak bu anakartta wifi ve bluetooth yok. Bende bluetooth adaptörü aldım. Daha sonra kaybettim ve yeniden bi tane daha aldım. Bilgisayarda bluetooth simgesi çıkıyor. açılıyor ancak herhangi bir cihaza bağlanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
  5. H

İnca Iuwa 1300-X Usb wifi adaptör çalışmıyor.

Anakartta sorun yok hocam bendede ama adaptörde bişeylik var herhalde
  6. H

İnca Iuwa 1300-X Usb wifi adaptör çalışmıyor.

Reis cozum buldunmu
  7. H

WİFİ USB ADAPTÖRÜ BAĞLANMIYOR ACİL YARDIM

Merhaba geçen gün bilgisayarda windows update yaptim ondan önce herhangi bir sorun yoktu bilgisyaarda ancak bugun actigimda wifi adaptörüne bağlanmıyor driver falanda gözükmüyor. Napmamiz lazim acil yardim edebileceklere şimdiden çok tesekkürler. Wifi adaptörüm Inca IUWA 1300X 1740413559 Yardim...
  8. H

Ethernet Sorunu Acil Yardim Edebilirmisiniz?

Merhabalar bilgisyaara ethernet bagladik lan 1 e ancak bilgisayarda bu hatayi veriyor nasil cozebiliriz
  9. H

ETHERNET BAĞLANMIYOR

Merhaba bilgisayar bagliydi ama internete baglanmiyor ethernet ile yardimci olacak varsa simdiden tesekkurler
  10. H

MONİTÖRÜMÜN OYUNLARA GİRİNCE HZ DÜŞMESİ

merhaba 4070 super ve i5 14400f li sistem sahibiyim ve monitörüm 180 hz ve 4k. CS2 ye girdiğim zaman monitörüm otomatik olarak 75hz ye düşüyor sorunu nasıl çözebilirim
  11. H

MONİTÖR HZ AYARI YAPAMIYORUM

tamamdır hallettim bunu şimdi bilgisayarda genel olarak yapmam gereken ne var bios güncellemesi gibi
  12. H

şuan bu iniyor kral
  13. H

windows update den nvidia yükledim rtx 4070 super algıladı ve şuan çözdüm şimdi ayriyeten driver yüklemelimiyim
  14. H

i5 14400f
  15. H

https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-4070-super-twin-edge-12gb-gddr6x bu siteden bunu yükletti bu mudur hocam
Geri