Bende eski bir 75 hz AOC vardı gözüm kanayacak gibi ghosting vardı bundan aldım tertemiz oyun oynuyorum hocam bende yapmadı. i7 11700K ve 4060ti ve 24gb ram ile sorunsuz kullanıyorum.
Arkadaşlar merhabalar, elimde 1 adet Sophos XG125 güvenlik duvarı var. Farklı bir firma ve markayla çalıştığımız için bu cihaz boşa düştü. Ben de bunun donanımını mini bir home server yapmak istedim ama hiçbir çözüm bulamadım. (CasaOS veya ZimaOS kurarak) Bu mümkün müdür bilgisi olan var mı...
Eğer ki korsan yayın izlemeyeceğim her şeyiyle orijinal içerikleri takip edeceğim diyorsanız iPad sorunsuz bir deneyim sunar. (inattv vb uygulama kurulumundan bahsediyorum) Bir de evinizde diğer Apple ürünleri varsa ekosisteminizi son derece verimli kullanırsınız. Diğer tarafta androidin...
Arkadaşlar merhaba, evde kullandığım 5+1 Logitech ses sistemim arızalandı. Televizyona bir ses kartıyla bağlamıştım ama şu anda çalışmıyor. Şimdi yeni bir ses alternatifi lazım. Soundbarlar öne çıkıyor, bass ile birlikte maksimum 15k bandında önerilerinizi yazabilir misiniz?
Kullanım amacı...
Burada her yıl 8 ay kullanım süresi veriyorsa 2 adet alıp birini 8 ay diğerini de ikinci 8 ay kullansan iki telefonla dönüşüm yapabilir misin acaba? Kayıt yapmadan ömür boyu kullan :)