arkadaslar hayırlı geceler epıc gamesten bf 2042 aldım ea appe girdigim zaman ektede oldugu gıbı hata alıyorum cevrımdısında degıl sil yükle yaptım yine aynı hata ea app sunucu kontrolu yaptım ancak aktif olarak gozukuyor anlamadım nasıl çözebilirim
Arkadaslar iyi günler aksam abilerle cs 1.6 oynamaya gidicez internet cafeye ancak oraya gidince hangi kodları yazmam gerek birde nasıl birlikte oynayabiliriz onuda anlatırmısınız
Şöyle söyleyim kasanın altını yukarda tutuyorum kitap sayesinde fanlar açıkta kalıyor en son kışın oynadım diye hatırlıyorum
1750376740
Hocam bende korktugum için teknik servise götürüyorum herhangi bir yerine bir şey yapmaktan korkuyorum önceden hiç denemedim öyle bir şey
20 şubatmış hocam şimdi garanti kagıdını buldum 5 ay gecmis üzerinden termal macunu bitmiş olabilir hangi macun sürüldügünü bilmiyorum hpnin teknik servisine götürdüm
Arkadaslar iyi günler öncelikle kafama takılan sorunu belirtmek istiyorum sizlere bilgisayarımda onceden rdr2 oynadığımda sıcaklık 85derecede falan oluyordu uzun bir süre oynamadım rdryi ve dün tekrar basladım ama sıcaklıklar 90-95 dereceleri görüyor benim için normal gelmedi bu sıcaklıklar...
Kız arkadasım için laptop arastırıyorum 60bin tl ye kadar cıkabilir ders calısmak arada sırada oyun oynamak için kullanacak
Laptop önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz
İyi geceler arkadaslar Hp Victus 16 S0050NT bilgisayarım var yaklasık 1 senedir kullanıyorum yakın zamanda bakıma gönderecektim bugun bilgisayar boş sekilde calısıyordu oyuna girmek istedim oyun acıldıgında bianda ekran gidip geldi aynı zamanda klavyenin ışıkları gidip geldi güç kesti hp...