huso1283 isimli üyenin son içerikleri

1. huso1283

EA App sunucu hatası

arkadaslar sorunu çözdüm dns ayarım farklıydı normale cekınce sorun duzeldı
  2. huso1283

EA App sunucu hatası

arkadaslar hayırlı geceler epıc gamesten bf 2042 aldım ea appe girdigim zaman ektede oldugu gıbı hata alıyorum cevrımdısında degıl sil yükle yaptım yine aynı hata ea app sunucu kontrolu yaptım ancak aktif olarak gozukuyor anlamadım nasıl çözebilirim
  3. huso1283

Cs 1.6 girilmesi gereken kodlar

Arkadaslar iyi günler aksam abilerle cs 1.6 oynamaya gidicez internet cafeye ancak oraya gidince hangi kodları yazmam gerek birde nasıl birlikte oynayabiliriz onuda anlatırmısınız
  4. huso1283

Rdr 2 ısınma sorunuu

Sagolun hocam yardımınız için bu dediğiniz macunların hangisi daha iyi kaliteli bişey sürelim:)
  5. huso1283

Rdr 2 ısınma sorunuu

Şöyle söyleyim kasanın altını yukarda tutuyorum kitap sayesinde fanlar açıkta kalıyor en son kışın oynadım diye hatırlıyorum 1750376740 Hocam bende korktugum için teknik servise götürüyorum herhangi bir yerine bir şey yapmaktan korkuyorum önceden hiç denemedim öyle bir şey
  6. huso1283

Rdr 2 ısınma sorunuu

20 şubatmış hocam şimdi garanti kagıdını buldum 5 ay gecmis üzerinden termal macunu bitmiş olabilir hangi macun sürüldügünü bilmiyorum hpnin teknik servisine götürdüm
  7. huso1283

Rdr 2 ısınma sorunuu

Arkadaslar iyi günler öncelikle kafama takılan sorunu belirtmek istiyorum sizlere bilgisayarımda onceden rdr2 oynadığımda sıcaklık 85derecede falan oluyordu uzun bir süre oynamadım rdryi ve dün tekrar basladım ama sıcaklıklar 90-95 dereceleri görüyor benim için normal gelmedi bu sıcaklıklar...
  8. huso1283

Hp Victus 16 Ekran gidip gelme ve güç kesme

Kardesım yenı gordum mesajını servisten aldım temizligi macunu yenilendi 1 senedir bakıma göndermedigim için yapmıs bu arızayı temizlenince düzeldi sorun
  9. huso1283

Laptop onerisi 60k bütçe

Kusura bakmayın hocam yanlıs görmüsüm
  10. huso1283

Laptop onerisi 60k bütçe

Rami cok dusuk değilmi sizcede en az 16 olacak sekilde önerir misiniz?
  11. huso1283

Laptop onerisi 60k bütçe

Kız arkadasım için laptop arastırıyorum 60bin tl ye kadar cıkabilir ders calısmak arada sırada oyun oynamak için kullanacak Laptop önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz
  12. huso1283

Benim tahminim aslında bakım diye dusunuyorum dostum ama servisten servise degisirmi onun hakkında bisey diyemem ben ankaradayım 1 tane servis var
  13. huso1283

Hocam garantiye verdim bir günde yapıldı genel temizlik macun degistirme istedim ve bu şikayetimi dile getirdim bi kaç gunde alıcam bilgisayarı
  14. huso1283

İyi geceler arkadaslar Hp Victus 16 S0050NT bilgisayarım var yaklasık 1 senedir kullanıyorum yakın zamanda bakıma gönderecektim bugun bilgisayar boş sekilde calısıyordu oyuna girmek istedim oyun acıldıgında bianda ekran gidip geldi aynı zamanda klavyenin ışıkları gidip geldi güç kesti hp...
  15. huso1283

Çözüldü✓ İşlemcim çok ısınıyor

Ugrasma iade iste veya değişim iste
Geri