Steam tespit edebilir doğrudur ama hesabı direk banlama şansı çok garip kitlenme gibi bir şey olmuyor mu? Hani valorant gibi hesabın kitlendiği zaman bilgilerini verip açtırıyosun bu şekilde.
2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 08 Toplu Güncelleştirmesi (2025-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 08 Toplu Güncelleştirmesi (KB5063878) (26100.4946))
23.08.2025 tarihinde başarıyla yüklendi
Bu o problemli olan güncelleme değil mi? Yaklaşık bir hafta...
Farklı sitelerde satıldığını gördüm ve şahit oldum. Değerleri elbette düşük olur zaten orada hem fikirim aldığın fiyata hiçbir şeyi satamazsın, fakat senin yaptığın çokça düşük ve aşalayıcı değil mi? Hiçbir steam hesabı para etmez değil bence, karşılığını ve güvenli bir alışveriş oluyorsa her ne...
Yani sana şöyle söyliyeyim, emek verdiğin içeriğini satın aldığın bir şeye aynı bu yorumla karşılık versem ne düşünürsünüz acaba? Ciddiyetini kavramalısın biraz olayın 🤗
Merhaba iyi forumlar.
Bana ait kullanmadığım steam hesabı bulunmaktadır. Kaç TL'ye bırakabilirim tahmini olarak? İçeriğini fotoğraf olarak yükledim, bu arada cs seçkin bulunuyor ilgilenen varsa özelden görüşebiliriz. Teşekkürler 🤗