husso0 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Itopya cherry new game sistem

https://www.itopya.com/cherry-new-game-amd-ryzen-5-7500f-asrock-challenger-amd-radeon-rx-9060-xt-oc-16gb-16gb-ddr5-_h30230 sistem hakkindaki dusunceleriniz nelerdir ? iyi bir firsat mi ? asrock in 9060xt modeli hakkindaki dusunceleriniz neler ?
  2. H

EPOMAKER KARGOMA NE OLACAK ?

aldin mi kral
  3. H

iyi gunlerde kullan
  4. H

Arkadaşlar başlıktaki soruma cevap arıyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen. 24 Temmuz kargom teslim edildi. İnşallah bekleyen herkesin kargosuda yakin zamanda teslim edilir. herkese iyi gunler
  5. H

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

dostum bendede aynı şey çıkıyor. ne yapmak gerekir, gümrüğe takıldı anlamına mı geliyor yoksa sadece kontrolde mi ?
  6. H

hocam fotografi sonradan ekledim. belki gormemissinizdir. 19 haziran ve yunexpress ile yola cikti. 25 haziran - ucus geldi. gumruk islemlerini bekliyoruz yaziyor son islem olarak
  7. H

beyler durum nedir? herhangi bir sms, mail vs. hicbir sey gelmedi
  8. H

İTOPYADAKİ 27999tl lik sistem hakkinda yardim

dostum biosun guncel oldugundan emin ol. degilse ilk is biosunu guncelle. sonra ramlerini expo secenegine al. ekran kartinin ve islemcinin driverlarini kontrol et. gigabytein kendi driveri var anakart ve ekran karti gigabyte oldugu icin direkt kendi driveri uzerinden guncelledim. ve amd...
  9. H

hocam sorun cozuldu yukarki mesajlarda aciklama yaptim 1750843563 cs yi 4:3 1024x768 de oynuyorum. valo 1080p de full ayarlar
  10. H

Hocam expo haric bu arkadasin gosterdigi ayarlari yaptim. Diger arkadasinda dedigi gibi reko girince fps ciddi sekilde artis gosterdi. valoda ise full ayarlar +450 nin altinda dusmedi. yani sorun cs deymis. ama suanda csyi 320 nin altina dusmeden ortalama 380 400 arasinda akici oynayabiliyorum...
  11. H

sogutucuyu fsp nc5 ile degistirmistim. suan sistemde o var. sicakliklar nasil sizce ? ben gayet memnunum 1750778731 bugun ranked deniycem dostum. muhtemelen sistemde problem yok cunku full ayar valo denedim 500 altina dusmedi sistem. biraz daha kurcaliycam
  12. H

Hocam bios güncel. expo açık. ramler 5600mhzde çalışıyor. 15 dakikalık aida64 testi. işlemciye veya ekran kartına undervolt veya overclock tavsiye eder misiniz ?
  13. H

bios um güncelmiş, onun haricinde ramleri olması gereken değerlerine çekebildim ekstra bir şey yapmadım. oyuna girip bakıcam ama +800mhz nin çok bir faydası olacağını düşünmüyorum
  14. H

hocam 15 dakikalık furmark testi yaptım sonuç bu. açıkçası ben bu ekrandan hiçbir şey anlamıyorum. test esnasında görüntüde bir bozulma vs olmadı. gpu temp. ise 53de stabil kaldı diyebilirim bir ara 54e çıktı ama 1-2 saniye sonra tekrar 53e indi. bu da ramlerin durumu. 5600mhz de çalışması...
  15. H

sistemde hic OC bilesen yok. internette islemci icin unerdrive vb. seyler goruyorum sizce yapmali miyim ? eve gecince valo indirip test edecegim, tesekkurler
Geri