Husyildirim isimli üyenin son içerikleri

1. H

Sistem alıcam yardım gerekli

gayet iyi fakat yapabilirsen iyi bir Psu yani güç kaynağı almanı tavsiye ederim.
  2. H

Yardım 9800X3D için X870 Tomahawk vs. X870E Carbon WiFi

Dostum aynı işlemci için ben Asus Rog strix B650E-F gaming kullanıyorum. Tavsiye ederim. Eğer iş için istiyorsan reander gibi işler için X870E almalısın. Oyun için ise X870 yeterli olur.
  3. H

İlk kez pc topluyorum tavsiye icin

Bütçenin yettiği bir ürün alabilirsin.
  4. H

İlk kez pc topluyorum tavsiye icin

Gayet iyi iyi görünüyor 1740085216 Eğer bütçen varsa ve yapabilirsen B650 bi anakart almanı tavsiye ederim.
  5. H

Wireless kulaklık Önerisi ?

Merhaba arkadaşlar, Rekabetçi oyunlar için wireless kulaklık arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 🙏🏼
  6. H

Monitör için Yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar, 2 afet monitör alacağım. 1. Monitör oyunlar için olacak. Cs2, pubg gibi oyunlar için. Neye dikkat etmeliyim ? Tavsiyeleriniz? 2. Monitör hem Horza gibi oyunlar ve film izlemek için istiyorum. İyi bir görüntüsü olsun. Canlı renkler falan. Bu konuda yardımcı olabilirseniz...
  7. H

MSI MPG 850G Seasonic FOCUS GX-850 mi ?

Onlar aynı fiyat. Sen olsaydın hangisini alırdın ?
  8. H

W olan whpr kablo ne demek dostum ?
  9. H

Kasama rtx5070 sığarmı nasıl anlarım

maksimum 330 mm Yani 33 cm. Sığar dostum.
  10. H

Kasama rtx5070 sığarmı nasıl anlarım

Kasa modelini yaz google’a üretici firmanın teknik özelliklerinde yazar. Eğer bulamam dersen buradan yaz. Ben bakıp söylerim.
  11. H

Merhaba arkadaşlar, Seasonic FOCUS GX-850 ATX3.1 PSU MSI MPG A850G PCIE5 PSU Hangisini almalıyım ?
  12. H

2. El ekran kartı nasıl test edilir ?

Dostum Türkiye’de dolandırıcı olma ihtimali çok yüksek maalesef kart Türkiye’de değil. Avrupa’dan gelecek. 1736177159 Dostum Türkiye’de dolandırıcı olma ihtimali çok yüksek maalesef kart Türkiye’de değil. Avrupa’dan gelecek.
  13. H

İşte test edip öğreneceğiz 1736176644 Nasıl yapıldığını söylersen öğreneceğiz
  14. H

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 20.000 TL’ye ikinci Gigabyte RTX 4090 almak istiyorum. Fakat ekran kartı nasıl test edilir neye dikkat edilir hiçbir bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
  15. H

Hiç bir bilgim yok. Öneri alabilirim.

Merhaba arkadaşlar, mouse alacağım fakat hiç bir bilgim yok. Neye bakılır ne önemli bilgi ve öneri yapabilir misiniz?
Geri