hwas isimli üyenin son içerikleri

1. H

RTX5090 yanına bileşen tavsiyesi

c1200 ile alakalı yabancılarda ilginç yorumlar gördüm anakartı yaktı etti gibisinden. Bunların bir arkası var mı acaba ? Asus rog strix 1200w ile alakalı bilginiz var mı ?
  2. H

MSI x870e gaming plus ile MSI PRO x870e-p arasında bir fark var mı ben göremedim ve pro olan sanki kasanın beyazlığıyla daha iyi gidebilir geldi. Bunun dışında soğutucuyu jombo'nun önerisiyle warframe pro ya çeviriyorum. SSD yi GUSE ve tutsky önerisiyle samsung 9100 pro ya çeviriyorum. Güç...
  3. H

MSI RTX5090 SUPRIM 129.000 TL.
  4. H

Ufak bir araştırma yaptım, dediğiniz sıvı soğutucu mu yoksa lian li galahad II lite performance mı sizce ?
  5. H

Öncelikle hayırlı olsun sana. Dediğin tarz yerlerden zaten uyumluluk kontrol etmiştim bir sorun göremedim. Onun dışında simülasyon özelinde fiyat performans tarzı bütçeden kısabileceğim parça önerisi arıyorum.
  6. H

Özellikle belirttiğim simülasyonda ssd hızıyla alakalı bir gereksinim yazmıyor, yine de ciddi fark oluşur derseniz öneri bir ssd var mı ?
  7. H

Merhabalar, öncelikli olarak nvidia isaac sim gibi simülasyonlarda kullanmak için bir sistem topluyorum. Aşağıdaki ekran görüntüsü dışında 9950x3d ve G.Skill Trident Z5 Neo RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 düşünüyorum. Bu ekran kartı dışındaki bileşenler (ekran görüntüsündekiler, işlemci ve ram)...
Geri