Henüz teslim almadım hocam bilgisayarı. Format atmadan önce RAM'leri takayım bir sorun çıkmasın diyorum.
1702609894
Lenovo V15 serisinden herhangi bir laptop kullanan arkadaş varsa, CPU-Z iletirse çok memnun olurum.
Merhabalar 8GB Ram alacağım ama modele karar veremedim bu modellerin arasından hangisi en iyi olanıdır? Kronik sorunları olan modeller var mı? Başka öneriniz var mıdır? Teşekkürler.
3200Mhz 8GB gerekiyor. Lenovo V15 G3 i3-1215U alacağım. İçinde 8GB RAM lehimli olarak geliyor ancak hiçbir yerden...
Hemde nasıl fark eder daha geceleyin duvarı nasıl deleceğim yada kapıdanmı getirsem kabloyu diye düşünüyordum :D Hele birde Wifi'ınız 2.4Ghz ise 2 kat fark eder.
Tulpar T5 19.1.2 gayet iyi Ultra ayarlarda Fortnite da 144 sabitledim. CS:GO'da ortada 160 FPS ortalama ama Nvidia denetim masasından yüksek kalitede ayarlar. Witcher Full ayarlarda 60 FPS yaklaşık. 1660Tİ var içinde de.
1586858935
Öncelikle internete bakıp gelmeni rica ediyorum. Olmasa...
Monsterda bir sorun yaşamadım 6 yıldır. Yaşayan varsa billmiyorum ailecekte Monster kullanıyoruz. Şuan ki tek çözümün o alta koyulanlar sanırım. Vakum uymuyorsa 3 derece de bişiydir. Tek çözüm alta koyulanlar.
1650ti diye bir model var öncelikle bunu bilin. Ben sadece mobil olduğunu bilmiyordum. Masaüstü içinde gördüm zannetmiştim yanlış görmüşüm fakat öyle bir model var.