Hweord isimli üyenin son içerikleri

1. Hweord

Yardım SODIMM RAM Tavsiyesi ve Karşılaştırması

Onu biliyorum hocam. Ama mesela 5CL fark çok mu fark edilebilir düzeyde?
  2. Hweord

Kingston Fury CL değeri daha az hocam. CL değerleri hakkında ayrıntılı bilgin varsa ne kadar fark ediyorlar?
  3. Hweord

Bunu gördüm hocam. Ama bu modellerden hangisi daha iyi ona karar veremedim.
  4. Hweord

Henüz teslim almadım hocam bilgisayarı. Format atmadan önce RAM'leri takayım bir sorun çıkmasın diyorum. 1702609894 Lenovo V15 serisinden herhangi bir laptop kullanan arkadaş varsa, CPU-Z iletirse çok memnun olurum.
  5. Hweord

Merhabalar 8GB Ram alacağım ama modele karar veremedim bu modellerin arasından hangisi en iyi olanıdır? Kronik sorunları olan modeller var mı? Başka öneriniz var mıdır? Teşekkürler. 3200Mhz 8GB gerekiyor. Lenovo V15 G3 i3-1215U alacağım. İçinde 8GB RAM lehimli olarak geliyor ancak hiçbir yerden...
  6. Hweord

Ethernet kablosunun internete çok etkisi varmı ?

Hemde nasıl fark eder daha geceleyin duvarı nasıl deleceğim yada kapıdanmı getirsem kabloyu diye düşünüyordum :D Hele birde Wifi'ınız 2.4Ghz ise 2 kat fark eder.
  7. Hweord

Kulaklık Farkları

Merhaba kulaklık almayı düşünüyorumda 5.1 - 7.1 - Sanal 7.1 - Stereo arasındaki farklar nelerdir acaba ? 1586860851 Yok mu bilen ?
  8. Hweord

gtx 1650 mi rx570 mi

1650s'e bakabilirsin ama şuanda RX570.
  9. Hweord

Bilgisayarım fiyatına göre uygun mu?

Evet kesinlikle ileride pişman olmazsın.
  10. Hweord

Hangi ekran kartını almalıyım???

RX570-580 1050'den kat kat daha iyi olacaktır uygunsa. 1050'yi 1 yıl sonra görmeyeceğiz artık yeni oyunları açmada.
  11. Hweord

Yardım Hat değerlerim düştü

Eğer kutu ile oynamadılar sizde hiçbir değişiklik yapmadıysanız şu aralar normal herkes evde olduğu için.
  12. Hweord

3000 3500 ARASI EN İYİ PC TOPLAYABİLİR MİSİNİZ ?

Tulpar T5 19.1.2 gayet iyi Ultra ayarlarda Fortnite da 144 sabitledim. CS:GO'da ortada 160 FPS ortalama ama Nvidia denetim masasından yüksek kalitede ayarlar. Witcher Full ayarlarda 60 FPS yaklaşık. 1660Tİ var içinde de. 1586858935 Öncelikle internete bakıp gelmeni rica ediyorum. Olmasa...
  13. Hweord

Dell G315 Isınma Sorunu

Monsterda bir sorun yaşamadım 6 yıldır. Yaşayan varsa billmiyorum ailecekte Monster kullanıyoruz. Şuan ki tek çözümün o alta koyulanlar sanırım. Vakum uymuyorsa 3 derece de bişiydir. Tek çözüm alta koyulanlar.
  14. Hweord

gtx 1650 super 4 gb oc rx 580 4 gb rx 570 4 gb gtx 1060 3 gb mı?

1650ti diye bir model var öncelikle bunu bilin. Ben sadece mobil olduğunu bilmiyordum. Masaüstü içinde gördüm zannetmiştim yanlış görmüşüm fakat öyle bir model var.
  15. Hweord

Yardım Bitcoin Şantaj Maili Aldım

Haklısın sende mailini açıp böyle bir şey görmekte korkutucu.
Geri