60 dolarlık olan kullanılmış kulaklık. Ekstra 70 dolar ise Türkiyeye götürme vergi masrafları falan. Bu arada yine de Türkiye'den uygun oluyor kulaklığı beğendiysen ve alabiliyorsan oradan al.
Yeni kulaklık alacağım ve
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Wireless-Kulaklık-HHSS1C-BA-BK/dp/B08634653D/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=cloud+stinger+wireless&qid=1602615962&sr=8-2
almayı düşünüyorum. Yanındaki wireless adaptörüyle başka şeyler de bağlayabilir miyim?
Bugün Valorantta sıkıntısız bir şekilde ses alarak oynadım ancak akşam tekrar girdiğimde oyun içinden arkadaşlarımla konuşabilmeme rağmen konuşma dışında ses gelmiyordu. Oyunu silip yükledim ve hala aynı problem var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dün yeni aldığım bilgisayarı kurdum ve monitör çalıştı. Bu sabah internet kablosunu bulamadığım için monitörü laptopa taktım ve laptopta da çalıştı ancak internet kablosunu bulunca kasaya taktım ve kasayı monitöre bağlayınca no signal hatası verdi. Tekrar laptopa bağlayıp kontrol ettim ve...
Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak 2080 super düşünüyorum. Ben bir sistem yaptım ama fazla bir bilgim olmadığı için emin olamadım.
AMD Ryzen 5 3600X 3.8 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm
Gigabyte X570 UD 4000mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz...