HYAyaz isimli üyenin son içerikleri

1. HYAyaz

Donanım Arşiv'den 30.000₺ Intel Arc B580 12gb - Intel Core Ultra 5 225f Sistem

Forumu kullanıp Donanım Arşivi kanalı takip etmeyen varsa diye paylaşıyorum Abdullah abi yapmış itopya işbirliğinde, değerlendirilebilir fp. Detaylı youtube videosu incelemesi ve oyun testleri var. BİLGİSAYARIN LİNKİ: https://www.kisa.link/xkBKE Video:
  2. HYAyaz

Öneri Ips Panel Monitör Önerileri

@Farway o zaman mag244f yerine şu ikisinden birini alsam nasıl olur hocam?: https://www.itopya.com/aoc-24g11ze-238-240hzoc-1ms-free-sync-fhd-hdr10-fast-ips-gaming-monitor_u31939 https://www.itopya.com/gigabyte-gs25f14-245-144hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u32877...
  3. HYAyaz

Neden? tam da msi alacaktım bir sorunları filan mı var.
  4. HYAyaz

Unlost'dan 20 Adet Her Bütçeye Fiyat Performans Sistem! 9 Ay Farksız Taksit

Sistemlerin hepsi mükemmel fiiyatda değil normal fiyatlarda olanlar var, son kullanıcıya yönelik olarak taksit imkanları güzel sunulmuş. Zaten Amazon ve Teblion işbirliğinde yapılmış sistemler. Her bütçeye hitap etmesi ve 9 ay vade farksız taksit imkanı olması güzel...
  5. HYAyaz

Mouse Önerisi Alabilir Miyim ?

sadece öneri kanka, 1500₺'ye kablosuz mouse alacağıma kablolu alırım, az kaliteli bişi olur kanka. Razer basilisk v3 bile 2-3K civarı zaten en iyi kablolulardan olarak. 1500₺'ye alınan kablosuzdan hayır gelmez bence çok.
  6. HYAyaz

Yeni Sistemimi Test Etmek

OCCT öneririm hocam. Tam bir işkencedir pc için, normal kullanımda hiç bir türlü o yüklere çıkmayacağı kadar yüke sokar kısaca. Onda bişi olmazsa başka bir programda/oyunda filanda olmaz
  7. HYAyaz

Msı Mag 274qpf E20 Vs Gigabyte G27q20

MSI bence
  8. HYAyaz

Çözüldü✓ Msı Mag242f ve Mag244f Farkları Nedir?

Aralarındaki fark daha geniş bir renk gamotu olmasıymış arkadaşlar. aralarına hiç fiyat farkı yok zaten neredeyse o yüzden 244F tercih etmek daha mantıklı ama dediğim gibi aralarındaki tek fark renk gamotları.
  9. HYAyaz

anladım hocam teşekkürler.
  10. HYAyaz

Bilgisi olan yok mu arkadaşlar farkı nedir bunların?
  11. HYAyaz

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

bu konu neymiş la böyle. 1.2Milyon görüntüleme ve 1064 sayfa mesaj. buneymiş arkadaş la
  12. HYAyaz

Çözüldü✓ Msı Mag242f ve Mag244f Farkları Nedir?

Bu iki monitör arasındaki farklar nelerdir arkadaşlar? birbirinden tamamen farklı modeller ama özellikleri birebir aynı. Farkları nedir acaba. Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum fakat 242 ve 244 arasındaki fark ne monitlerde
  13. HYAyaz

Sinerji Bilgisayar | Sinerjik Perşembe Kupon Fırsatları

o sistem fiyatları ne öyle indirimle değil bu indirimin tezatı ne varsa onu koymuşlar kazık resmen. 5070ti'lı oem sisteme 102k yazmışlar. oem olunca ucuzlaması lazım değil mi? ben gider parça parça alırım, gönlüme göre olanı alırım aynı fiyat. ellerinde kalan ürünleri koymuşlar, bide gizli kupon...
  14. HYAyaz

Nvidia Oyun Kodunu Aynı Ekran Kartında 2 Farklı Kod Girilir mi?

arkadaşının steam hesabını bağlamak değil de arkadaşının nvidia hesabını alıp onun steamini bağlayıp denersen ve eğer ekran kartı tanımlaması yapmıyorsa (ki bence yoktur sonuçta elinde geçerli bir kod var) olabilir denemek lazım. Yani kısacası kendi nvidia hesabınızdan çıkış yapın...
Geri