Thermalright phantom spirit 120 se var bende gayet de güzel soğutuyor tam tavsiyemdir. Montaj yapma hariç hiçbir zorluğu yok (biz yaparken zorlandık biraz biz koca elliler :D ). Fiyatı kesinlikle değer alırsan pişman olmazsın
Merhaba. Rtx 3070ti ventus 3x aldım ama psu da yeterli voltajım yok (fsp 700w var). Düzgün ve iyi bir psu öneriniz varmı? 750w veya 850w yeterli olacaktır. 2. Elede okeyim herhangi bir tavsiyeniz olursa yazar mısınız
Phantom spirit 120 aldım ve gerçekten sağlam soğutuyor 5600e tam yük verdik 60 derece geçmedi ve daha fanları turboya bile çıkarmamıştık gaminggen.tr den aldım gerçekten deydi
Phantomla assasin arasında fiyat farkı var bide bi kaç fan rpm gücü madem alcam o zaman sağlam bişi alim daha iyi. Phantoma yakında merhaba dicem bakalım
Merhaba
Amd ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum. İleride r7 5700X modeline yükselticem. Şuanda 5600 için stock fan var. Bu güçlü işlemcilere uygun güçlü bir soğutucu önerir misiniz? Hava veya sıvı soğutma fark etmez, bütçe 4k. Kimisi id cooler 224xts öneriyor ama sizdende bir fikir almak isterim
Merhaba R5 5600 e güzel bir soğutucu alacam. Bütçe sınırı 2k. Tavsiyeniz nelerdir ? Sizce risk alıp sıvı soğutma mı alınmalı yoksa normal güçlü bir fan yeterli olurmu