Merhabalar Kahve Makinasi Alacagim Butcemde bir sikinti yok
kahveyi ilik degil sicak ve Tadinda yapmasini istiyorum
Soguk kahve yapabilmesinide istiyorum
Philips latte go serisi
Delonghi evo serisi
Beko serisi
Hepsine baktim ama birisinde karar kilamadim bilgili kisiler yardimci olabilirmi
@furkangorur hocam Kayıt olurken Ülkeyi ve adresi nereyi seçelim abd mi türkiye mi ? Emin olmak için soruyorum
Nationality ?
Tax residance country ?
Country ?
Bunlara hangi ülkeyi yazalım
Bize satış yapan kişiyle görüştüm heyeti kaybedilirse 5-10k svukat ücreti ödenir denildi bu doğrumu kaybedersek ücret mi ödeyeceğiz( kaybedeceğimizi asla düşnmüyorum ama bir ihtimal olarak düşünüyorum )
Merhabalar bir firmadan koltuk takımı aldık geldiğinde deformeli ve sıkıntılıydı 3 ay uğraştık ve mağaza ile anlaşarwk değişim talep ettik ve onaylandı değiştirdiler şimdi aynı sorunlarımız tekrar oldu ve bu sefer ilgilenmyecekler gibi hiç tüketici hakem heyetine başvurmadım bunun hakkında bilgi...
Merhabalar okulum 2 sene önce bitti 2 keredir yks ye çalışmadan girip öyle çıkıyorum ve kötü notlar alıyorum
Tyt için önceki seneden kitaplarım var ama ayt kitaplarım fln hiç yok
Kitaplara para vermek yerine Tablet alsam sadece tablet ile çalışabilirmiyim Beni aydınlatırsanız sevinirim
Merhabalar apple pay Pasaportsuz doğrulama isteyen yurt dışı bankalar Varmı Güvenilir ?
Aktif olarak kullanan varmı ?
Redotpay kullanıcaktım ama apple orayada el atmış yasaklamış yenile, kullandırmıyor
Merhabalar İstanbulda yeni bir yere taşındım Taşındığım sokakta mobil Şebeke Hiç çekmiyor Evlerde servis yok diyor Vadafonu arıyorum Şebekede Arıza Var diyor bayadır bu arıza giderilemiyor. Bu konu hakkında Nasıl ve nereden şikayet oluşturabilirim Hemen yapılmasını istiyorum.