Hydra* isimli üyenin son içerikleri

1. H

Acıbadem Üniversitesi Çalışma Taahütlü Burs Hakkında

Zaten bu sene tercih yapmayacagim, yks2027 icin calisacam, tabii ki devlete tutturabilmeye calisicam tutturamazsam acibadem zorunlu olucak.
  2. H

tabii ki az vericekler sonucta her universite hemsireligi 100k ile kapatirken acibadem 500k ile kapatmis, ingilizce hemsirelik okursan 5 sene, turkce hemsirelik okursan 4 sene calisma zorunlulugu veriyorlarmis hala maas ve calisma saatlerini ogrenemedim ama bana cok mantikli geliyor. Baska bolum...
  3. H

Hocam bildiğime göre fazla şekilde kontenjan var ama işte maaşı nasıl, çok yorucumu bunları bilmeden gitmek istemedim
  4. H

iyi akşamlar hemşirelik okumayı düşünüyrouö ve Acıbadem üniversitesinde Çalışma sözüyle verilen Burs imkanı var yani mezuniyet sonrası 4 yıl mecburi hastanelerinde çalışma , sizlere sorum şu acıbadem hastanesinde çalışan varmı maaşları iyi mi? ? Ve hastanelerinde fazla mobbing varmı ? Ve sizce...
  5. H

Araba degistirme Karari Oneri

Hocam megane 4 cok yuksek km oluyor ve megane 4 ile megane 3 arasinda ne fark var bosuyla? Arabami satmam 100k masraf yaparim binerim arabam 200k kmde daha gider yilda 10k km ya yapiyorum ya yapmiyorum Acaba ben yanlismi dusunuyorum 😂 1770750273 Hocam aile araci olacak kmsi yuksek olmasin ki...
  6. H

Farketmez hocam tam 1m evet
  7. H

Ne gibi hocam hicbisey bulamadim ? 1770746549 Peki hocam satsam bu butceye ne onerirsiniz
  8. H

Merhaba megane 3 bir arabam var 2011 model ve biraz bakimi yok birkac yeri gacurduyor. Diyorumki satsam 1 milyona Egea fln mi alsam diyorum. Yada hic degistirmeden 100k masraf yapip Yenilesemmi diyorum sizce Degistirmeye deger mi 1 milyona ne alinabilirki sizce
  9. H

Dolandirildim yardim

iyi aksamlar yeniden bu arazi neresi hangi sehir acaba. Burda fotograf cekilen vb varmi bilen varsa cok sevinirim dolandiriciyi bulmama yardimci olucak bu yer ChatGPT sordum istanbul havalimani fln diyor ama pek degil gibi
  10. H

IOS İphone ile ipad tam eşleşmiyor

Apple canli destege yazin yardimci olurlar
  11. H

Dolandirildim yardim

Yok hocam gamesatisda ismi yaziyor Ztn . cimere gamesatis uzerinden bilgilerinin sitede kayitli oldugunu soyledim onlar bulur ztn bulamazlarsa avukat tutucam
  12. H

Dolandirildim yardim

benim konu olusturdugumu gormus instagramdan gece engeli acmis bana yaziyor 😅 rezil cocuk ya Cimere sikayetimi olusturdum bakalim butun kanitlar ile birsey cikmazsa avukata basvurucam bundan sonra. o parami alamasam bile surundurecem o cocugu . yardimci olabilecek varsada cok memnun olurum
  13. H

Dolandirildim yardim

Hocam hemen basvuruyorum
  14. H

Dolandirildim yardim

Ya hocam 3200 liraydi fazla degil oyle arada Girip oynayayim diye aldim amacim parayi geri almak degil ztn cocugu surundurmek istiyorum benim gibi cok fazla kisyi dolandirmis instagram hesabi emrullahaslan00 di
  15. H

Dolandirildim yardim

Hocam site yardim etmez ztn kanitim olsada neden etsinki ben siteye kazandirmamisim haklilar ztn bisey demiyorum ben parami geri almakda istemiyorum ben cocugun ceza almasini istiyorum cunku herkese yapmis elimde herkese yaptigina dair kanitta var
Geri