hydro52 isimli üyenin son içerikleri

1. H

SSD Algılama Sorunu ve Mavi Ekran

Arıza olduğu kesin mi çünkü ekran kartını daha tam takamadım sanırsam
  2. H

işlemleri yaparken elektriğe bağlı değildi fakat ram veya ekran kartı tam oturmadan power verdim muhtemelen Anakart: COLORFUL BATTLE-AX B850M-GHA WIFI V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart ve sorunun bir kısmını düzelttim artık sarı dram ledi yanmıyor işlemci fanı falan da düzeldi...
  3. H

hocam rami söktüm, geri taktım ama hala aynı sorun
  4. H

dediğin gibi yaptım fakat çok sert. ram de aynı 1780516092 kargo da olmuş desem
  5. H

garantiye göndersem kabul olur mu
  6. H

İncehesaptan 3 hafta önce hazır kasa pc aldım sürekli ssd algılamamaktan herhalde donuyor, mavi ekran veriyor ve sonra da bios ekranına atıyor. Bios da ssd gözükmüyor "Empty" yazıyor. Ben de ssd sökeyim dedim. Ekran kartını çıkarmaya çalıştım çentiği indirdim ama çıkmadı sonra çentiği kaldırdım...
  7. H

Yardım Yeni Hazır Sistemde Mavi Ekran ve Bıos SSD Görmeme Sorunu.

Evet, sistemi İncehesap'tan aldım. SSD'yi çıkarıp takmayı düşündüm ama anakartta SSD soğutucusu bulunuyor. Yani SSD'nin üstü tamamen kapalı ve nasıl açacağımı bilmiyorum. İnternette de videosunu bulamadım, elimde kalmasını istemiyorum. Donanım konusunda pek bilgili değilim, bu yüzden SSD'yi...
  8. H

Yardım Yeni Hazır Sistemde Mavi Ekran ve Bıos SSD Görmeme Sorunu.

Yaklaşık 3 hafta önce hazır kasa PC aldım. Aldığımdan beri arada durduk yere donuyor, mavi ekran veriyor ve ardından BIOS ekranına atıyordu. BIOS ekranında SSD "Empty" olarak gözüküyor. Bu aralar sürekli olmaya başladı. Şu anda elimde flash bellek olmadığından BIOS update henüz yapamadım. Sorun...
Geri