hyei isimli üyenin son içerikleri

1. H

En fazla 1k tl siyah mousepad onerisi

80x30 siyah mousepad lazim beyler az bakindimda genellikle onume cikanlar ucuz ve yorumlarda hep mouse un hareket etmedigini falan yazanlar var. Genellikle ya lol oynarim yada singleplayer takilirim beni soyle rahat hissetrirecek biseyler onerebilir misiniz?
  2. H

Yardım PSU patladi yeni psu onerisi

genclik son bisey soyleyin ki alayim lutfen herkes farkli bisey soyluyor ve cok bilgim yok max 3k
  3. H

https://www.gaming.gen.tr/urun/309398/fsp-cmt192-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-kasa/ gereksiz pahali oraya 4.5 cahilligimden yazdim max bu kadar verebilirim diye 1758900174 https://www.gaming.gen.tr/urun/309398/fsp-cmt192-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-kasa/ gereksiz pahali oraya 4.5...
  4. H

bunun siyahi var midir biraz gezindim ama daha pahali oluyor sanirim 1758894836 beklemedeyim genclik uzatmak istemiyorum pcde isim oluyor
  5. H

ileride satip komple yeni sistem dizmeyi dusunuyorumda daha 3 yil var ve biraz garip bir soru olacak ama bu attiginizin siyahi yok mudur simsiyah kasaya gri psu takmak istemiyorumda
  6. H

bu gayet iyi duruyor genclik sagolun tekrardan yardimlariniz icin bunu alayim mi o zaman 1758823511 Bu arada uyumluluk problemi falan cikmiyor kasaya uygun oluyor degil mu? 1758823564 garantisi bir kac ay once bitti maalesef
  7. H

Evet evde topraklama var bu arada max butce olarak yazdim bu sistemi max bi 2.5-3 yil daha kullanirim eger daha ucuza hallolacaksa yeni onerilere acigim tabi. evet hyper Valla dedigim gibi daha ucuzada hallolacaksa okeyim her turlu
  8. H

Beyler FSP 650W 80+ psu patladi priz falanda gitti sanirim bilmiyorum evdeki salter falanda atti. RTX3060 TI 8GB Ekran karti, i3 12100F islemci ye sahibim henuz diger parcalara zarar geldi mi bilmiyorum. lavabodayken pc acikti bi geldim pc kapanmis ve yanik kokusu geliyor. pcyi tekrar fise takip...
Geri