en sonki güncellemeye kadar hiçbir sorun yoktu güncellemeden sonra oyun kendi kendine donmaya ve ses gelmemeye başladı altf4 alt tab falanda atamıyorum bekleyincede düzelmiyor düğmeden pcyi kapatıp açıyorum tekrar giriyorum 10-15 dakika sonra yine aynı sorunu veriyor driverleri güncelledim...
oyunda bir salgın hastalık vardı ana karakter bir doktordu gün gün geçiyordu ve farklı sonları vardı ana karakterin bir kızı vardı ve hergün yapabileceğin farklı şeyler vardı (çalışmak, milletle konuşmak vs.) bu eylemlere göre oyunun sonu değişiyordu 2 boyutlu bir oyundu ismini bilen varsa...
1300 civarlarına kadar çıkabilirim Glorious model 0 düşünüyordum ancak o paraya değmeyeceğini okudum sizce bu bütçeye alabileceğim en iyi performans hangi mousedir?
700-800tl civarı olması önceliğim ama çok zorlasam 1kya çıkabilirim çakma ps4 kollarını neden çok gömdüklerini anlamadım onlardan almayı düşünüyorum az fiyata hoparlör titreşim touchpad gibi özellikler sunuyor
https://www.virustotal.com/gui/file/520d794e9a66985dc9ad9d6a09c8de1de7f4a8b4fd2a17f2e931de0e87b703d2
sorun çıkarırmı indirdim ama hiç açmadım zip'i acil cevap lütfen
hyper x cloud core baktım ama dtsx versiyonu gönderiyorlarmış ve ses kartı normal versiyonundan daha kötüymüş sanırım bu yüzden başka modeller önerir misiniz? bu modelden kötü kalmayacak
4000-4500 tl bütçem var tercihen vatan-mediamarkt gibi gidip alabileceğim yerlerden olursa daha iyi olur ama kargoyu perşembe-cuma göstermediği sürece internettende alabilirim