Hypc isimli üyenin son içerikleri

1. Hypc

Amazon şüpheli işlem, siparişim iptal edildi

Birkaç ay önce sosyal meyda ya erişimde sıkıntı vardı, amazindan elektrikli süpürgesi siparişi verdim sonrasında VPN açtım. Amazon hesabıma VPN ile girer girmez siparişim iptal olmuştu. IP değişimi Amazon için ciddi risk olarak algılanıyor. Sonrasında telefon ile görüştüm güvenlik sebebiyle...
  2. Hypc

GNÇ ÜCRETSİZ SİNEMA BİLETİ KAMPANYASI

İhtiyacı olan varsa özel den yazsın, ilk yazana 1 tane verebilirim.
  3. Hypc

❌İndirim Bitti! Philips oneblade traş makinesi - 678 Tl

100 TL de Amazon indirim yaptı. Bilgi için teşekkürler.
  4. Hypc

Yardım 16 GB Ramim Var Ama 7.92 Gözüküyor?

Daha önce benzer sorun ile 2 kez karşılatım her ikisinde de eğik yada kopuk pin sorunu vardı.
  5. Hypc

Beğenilen siyasi parti müzikleriniz...?

6. Hypc

Yardım Cinebech r23 test sonuçları

Evet rtx 3080 var.
  7. Hypc

Yardım Cinebech r23 test sonuçları

Bios un güncel mi? Birde görev yöneticisinde aşağıdaki gibi 28 adet çekirdek görünüyor mu?
  8. Hypc

Çözüldü✓ Kingston SKC3000D sonradan hızı çakılıyor

Çalışma süresi ve çalıştırma sayısı gerçek değildir umarım. Kendi programı ile baktın mı?
  9. Hypc

Gibabyte g24 f2 arıza ve garanti süreci

Tam olarak ölü piksel dememiştim zaten :) ölü piksele benzer bir leke dedim. Görüntüyü engelleyen her ne olursa olsun kusurdur . Sıfır monitör alan kişi bu ölü piksel değilmiş panelin içindeki tozdan bir şey olmaz der mi?
  10. Hypc

Dün itopyadan aradılar , monitörün paneli değişmiş, bugün gittim teslim aldım. Kutuyu ilk açtığımda monitör üzerinde ciddi anlamda parmak izi vardı. Ama normal bir parmak izi değil yapışkanlı bir şeydi, çıkarmak için baya uğraştım. Monitörü o halde gördükten sonra zaten kesin bunda başka bir...
  11. Hypc

Yardım NetGSM yurt dışı cihazda deneyen var mı?

Bende netgsm var da yurtdışı kayıtlı cihaz yok. IMEI atılmış cihazda çalışıyor, o şekilde kullanıyorum.
  12. Hypc

Yardım NetGSM yurt dışı cihazda deneyen var mı?

Kayıtlı yurtdışı cihaz çalışmıyor diye biliyorum.
  13. Hypc

Monitörü bugün itopya mağazasına teslim ettim, şimdilik 60 hz bir monitör kullanıyorum ama çok zorlanıyorum. 180hz den sonra 60 hz gerçekten çok rahatsız ediyor. Mouse takılıyor hissiyatı var :) Gözlere zulümden başka bir şey değil. Göz sağlığında problem olup hala 60 hz monitör kullanan varsa...
  14. Hypc

Mavi Ekran i9 14900KS MAVİ EKRAN VGK.SYS

Son bios güncellemesi yapıldı mı?
  15. Hypc

Bilgi için teşekkür ederim, yedek monitörüm var o yüzden süre çok önemli değil. Kullanıcı hatası deyip te ugrastirmasinlar yeter.
Geri