hyper35 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım İEM KULAKLIK PUBG SES KASMAK İÇİN

sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var
  2. H

ROG Strix B650-A (Realtek USB Audio) – Loudness Equalization yok…

Selamlar, Gerçekten bu noktada ne yapacağımı bilmiyorum, o yüzden bilen birinden yardım almayı umuyorum. Şu anda SteelSeries Nova 1 kullanıyorum. Eski sistemimde her şey sorunsuzdu: Ryzen 5 5600 MSI MPG X570 Gaming Carbon WiFi 16GB Trident Z RAM ASUS ROG Strix RTX 2070 Bu sistemde (HD Audio...
  3. H

LOUDNESS EQ AYARI OLMUYOR

Selamlar herkese , Asus Rog Strix B650-A anakartım var sistemi yeni topladım sürücüleri güncelleştirdirten sonra loudness equalizations ayarı gitti ve ses sürücüsü realtek usb audio olarak gözüküyor ne yaptıysam düzeltemedim bu konuda yardımcı olabilecek var mı gerekirse ses kartı almayı bile...
  4. H

R5 5600 OC YAPTIM FPS DEĞERLERİ DÜŞTÜ

R5 5600 oc işlemi yaptım 4.8 ghz de otomatik voltaj verdim çok bilmiyorum bu işleri zorlamadım youtubeda izlediğim bir oc rehber videosu ile yaptım 4.8 ghz de voltaj 1.387 olarak gözüküyor anlık ama oyunlarda fps drop yiyorum ve beklediğim performansı alamıyorum . Steam pubg oynuyorum oc...
  5. H

Gaming Laptop FPS sorunu

Asus Tuf A15 2022 R7 6800H ve RTX3060 özelliklerine sahip gaming laptopum var . Son zamanlarda inanılmaz derecede FPS düşüşleri ve dropları yaşamaya başladım özellikle steam pubg oynarken bu sorunu yaşıyorum ve ne yaptıysam düzeltemedim bu konu hakkında bilirkişiler yardımcı olursa sevinirim
  6. H

Ses seviyesi çok düşük

nasıl kurabilirim
  7. H

Ses seviyesi çok düşük

Asus Tuf serisi bir laptopa sahibim , bilgisayarımda kullandığım her zaman ki ses seviyesini c-media güncellemesi yaptıktan sonra kullanamaz oldum , sesin seviyesi düştü ve ne yaptıysam eski ses seviyesine çıkartamadım , yardım lazım fps oyunlar oynadığım için ses benim için çok önemli .
Geri