Merhaba yeni yıl ile birlikte gamepass aboneliğim biticeğin'den dolayı forza 5 satın almak istiyorum. Forza 5 yerine 400 TL fazla vererek sanırsam 2 oyuna da sahip olabiliyorum ancak bu kampanyalı paket'den 2 adet var. Aralarındaki farkları baktığım'da aynı gibi duruyor. Arasın'daki farkı...
Hızlı kargo ve indirim de bu vardı ondan tercih ettim beğenirsem çelik olan alırım. (250 TL civarı aldım.)
1699448450
Yanlış kullanım sonrasında çoğu kişi de kararma yaptığını okudum bir süre denedikten sonra çelik olan alırım.
İmzam'da bulunan sisteme 2K monitör arıyordum alınır mı ? freesync desteği yok sanırım. @Ckribrahim
Ya da kasım ayı indirimlerin'de daha iyi bir monitör düşer mi ?
Xbox Series Wireless 9.Nesil siyah alıcağım ama 200 TL daha verebilirim. özel seri almanın ileride sattığım zaman fiyat vs. bir avantajı var mı ?
Özel seri olarak aşağı'da bulunan almayı düşünüyorum.
https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-sunkissed-gamepad_u23428
Merhaba, Daha öncesince Logitech G102 kullanıyordum, boyutlarına alışmam biraz zaman aldı. G102 oranla biraz daha şişkin bir fare. Malzeme kalitesi olarak beni tatmin etti. Kutu içerisin'den Fare içerisine takılı olan Yedek ROG kendi özel switch mevcut. Tornavida ile 2 kapağı açıp içerisin'den...