HyperionXYS isimli üyenin son içerikleri

1. HyperionXYS

Çözüldü✓ Ekran kare kare oluyor ya da görüntü bozuluyor

Sorun ekran kartının sarkmasındaymış sağlam bir aparatla sabitleyince çökme çok nadir olmaya başladı kart yerinden oynarsa falan oluyor artık sabitleyince çözüldü
  2. HyperionXYS

yarın sabah yine ekran kartını sağlam sistemde deneyeceğim ama yarında sorun olmazsa ekran kartı problemsiz diyebiliriz bence
  3. HyperionXYS

ekran kartı sağlam çip dediğiniz neyin çipi?
  4. HyperionXYS

ekran kartını test ederken monitörü de götürdüm taktım o da sağlam anakart işini de bilemiyorum
  5. HyperionXYS

benimde ilk ekran kartı geldi aklıma ama başka sistemde yüzde 99 yükte +30dk çalıştırdım bir kere bile problem çıkmadı 4k+1080p çift monitörde test yaptım bide. Ekran kartının sağlamlığından neredeyse eminim belki ana sistemin anakartının ekran kartı girişinde problem olmuştur diyeceğimde oraya...
  6. HyperionXYS

ilgin için teşekkür ederim hocam ama sorun bu değil bence masaüstü daha dün format attığım için win 11 kendi fotosu var
  7. HyperionXYS

onlarda sağlam sorun nerede gerçekten anlamadım
  8. HyperionXYS

değil 3200 de normal yıllardır kullanıyorum kingston fury beast 2x16 3200mhz 1762640201 tamam onlara bi bakayım
  9. HyperionXYS

kablolarım sağlam aslında çoğu yeni
  10. HyperionXYS

3060 ı kendi sistemime taktım bi sıkıntı yok yük falanda bindirdim 4k da 100fps apex açtı Arkadaşlar sorun ekran kartında olmayabilir mi diğer sistemde neyde sıkıntı vardır?
  11. HyperionXYS

şuan 3060 ı kendi sistemime taktım bakalım deniyorum
  12. HyperionXYS

Vram i ne bozar nasıl olmuştur?
  13. HyperionXYS

deniyeyim ekstra bi test yöntemi var mı peki yoksa sadece takıp 5-10dk gözlemliyeyim mi bide 5080 nin driveri falan var içinde
  14. HyperionXYS

Başka ddr4 ramim yok ama 5080 ekran kartı var elimde bu anakarta olur mu yada psu kaldırır mı ki?
  15. HyperionXYS

Arkadaşlar pc elimde 3 yıldır var bi sıkıntısı yoktu lakin son 1 aydır pc de 5-10dk takılınca ekran kare kare oluyor ya da görüntü bozuluyor sesler falan fena gıcırtılı oluyor sonra kendine res atıyor düzeliyor. Açılınca genelde ekran kartı driverım silinmiş oluyor. Tekrar kurmak zorunda...
Geri