HyperWay isimli üyenin son içerikleri

1. H

Sapphire RX 9060 XT 16GB her oyunda mikro takılma / alt-tab sonrası ağır stutter

2 gün önce sorun buldundu akım korumalı prizmiş
  2. H

Sapphire RX 9060 XT 16GB her oyunda mikro takılma / alt-tab sonrası ağır stutter

Sanırım kartım gerçekten arızalı belki en son sürüm yazılımdan dolayıdır dedim bir önceki en güncel onaylanmış yazılım yükledim olmadı Format attım yine En güncel WHQL driver kurdum DDU ile temizledim BIOS güncel PSU yeterli Isı normal GPU Load normal CPU darboğaz yok Clock normalde düz...
  3. H

Merhabalar üzgünümki sorun devam etmeye başladı tekrardan bende 3d mark testi yaptım ve clock frekansının sürekli düştüğünü gördüm bu neden oluyor skor da çok düşük daha yeni format atmıştım üstelik eski nvidia driverı olduğunu sanmıyorum
  4. H

Merhaba bilgisayara format attım biraz cs2 oynadım sorun düzeldi gibi artık takılmalar felan yok tabi diğer oyunlarıda yükledikçe deneyeceğim herkese teşekkürler
  5. H

nvidia ekran kartımda böyle bir sorun yoktu bilgisayarı sıfırladım buluttan geri yüklemeli olmadı ddu ile tüm sürücüleri sildim yükledim yine olmadı şimdi format deneyeceğim yine olmazsa yapacak başka birşeyim yok
  6. H

ddu ile sildim tekrar yükledim takılmalar devam ediyor sanırım son çare format oda olmazsa iade
  7. H

Hocam ddu yükledim ayıkladım ilk klasörden güvenli moda girdim açmaya çalışıyorum ddu yu acılmıyor ne yapmam lazım
  8. H

windows ayarlarından sıfırıla yapmıştım bulut tarafından geri yükleme seçeneği ile pekte fark yoktur sanıyorumki
  9. H

tamam videodan izleyip deneyeceğim buraya sonucu yazarım teşekkürler
  10. H

Merhabalar Eski nvidia sürücleri bilgisayarda varmı bundan nasıl emin olabilirim çünkü nvidia uygulamalarını sıfırlamadan önce sildim hepsini ekran kartını taktım sonra amd sürücüleri yükledim ondan sonra sıfırladım aygıt yöneticisi ve dxdiag dan baktım nvidia ile alakalı hiçbirşey yok
  11. H

GPU: Sapphire RX 9060 XT CPU: i5-14400F RAM: 16 GB (çift kanal) Anakart: MSI PRO H610M-B DDR4 Merhabalar RTX2060 12GB dan rx9060xt geçtim geçtikten sonra bilgisayarı sıfırladım Rainbow Six Siege ve cs2 yükledim ancak oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen sürekli bir takılma var çözüm bilen varmı?
  12. H

Www.vdssunucukirala.com güvenilir mi

VDS Sunucu +Plus 4 6 X CORE E-5 2699v4 6 GB RAM 70 GB SSD 1/Gbit Port Türkiye 135₺ almayı düşündüğüm paket bu ancak güvenemiyorum işte siteye birde daha önce hiç vds almadım kupon var baya ucuza geliyor o yüzden almak istiyorum biryandan cs de vs atmak için özel oda için düşünüyorum tavsiye için...
  13. H

amacım cs ve mc suncusu açmak arkadaşlarla oynamak için almak istiyorum hem ucuz hemde güzel sistem gözüküyor ve 1/gbit hız varmış ve TR lokasyonlu olduklarını söylediler
  14. H

Merhabalar böyle bir vds sağlayacısı buldum instagramdan buldum fiyatları güzel gibi ancak bu site hakkında hiç bilgi bulamadım ne forumlarda ne başka yerde daha önce kullanan varsa bu site hakkında bilgi verip yardımcı olabilir mi?
  15. H

Dershane Aylık ücretten Fazla cayma bedeli aldı

36.000tl toplam ben 1.dönem 1.yazılılardan ilk sınavlardan sonra kaydoldum ama tam olursa 40.500tl 1707237536 ama 36.000tl yani
Geri