arkadaşlar babam için tws kulaklık almak istiyorum. bütçem maksimum 2K. genel olarak araç kullanırken telefonla konuşmak için kullanılacak, o yüzden mikrofon performansı önemli. mikrofonun yanında ses performansıda kötü olmsın ve silikonsuz olsun lütfen. herkese şimdiden teşekkür ederim.
peki 5070ti ne önerebilirsin bütçeyi arttırsam marka olarakta asus tuf serisinin en sıkıntısız laptoplardan olduğunu biliyorum asus marka önerebilirsen daha iyi olur sanki
arkadaşlar şuan güncel laptoplardan veya 40 serisi laptoplardan pek haberim yok oyun amaçlı almayı düşünüyorum bütçem 80 bin ekipmanlar hariç bana güçlü beni yormayacak uzun ömürlü bir laptop önerebilir misiniz? indirim mi kovalayayım yoksa alıp geçeyim mi?
neyse garanti yolları gözüktü gibi yapacak bir şey yok
1756323087
var mıdır peki bunun bir çözümü bu arada ek olarak termal macunu da yenilediğimi ekliyim.
hocam oyun oynuyordum baktım çok ısındı sisteme baktım 60dereceye çıkmayan işlemcim 100 derecelere çıkmış sonra sistemi kapattım yeniden açtım cpu over temperature hatası verdi sonra komple kapatıp bekledim sistemi geri açtım ama hala o derecelere çıkıyordu boştayken bile
1756322497
i5 13400f...
merhabalar dün kasamı temizlemek için dükkana götürdüm ve sadece fanlarına ve içine hava tuttum. eve getirirken kapıyı açmak için kasayı yere koymuştum ve kasa düşüp camı patladı neyse asıl konuya gelecek olursak daha öncesinde radyatörün araları aşırı toz dolduğu için işlemcim ısınıyordu şuanda...