hyprox isimli üyenin son içerikleri

1. hyprox

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Umarım, tabii ki, yazarım gelişmeleri.
  2. hyprox

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Çok teşekkürler, bu arada klavyeninizi güle güle kullanın :)
  3. hyprox

çok teşekkürler bilgilendirme için, '2500'e kadar alınır' dediğiniz klavye Ak820Pro mu yoksa yeni konusunu açtığım ABM084 mü acaba? Bir de tekrar gönderme hakkında, direk kuryeye tekrar gümrüğe göndermek istediğimi mi söylüyorum yoksa ücreti ödeyip klavyeyi alıp tekrar kendim PTT'ye gidip mi...
  4. hyprox

Yardım Epomaker Klavye İade

Epomaker'dan linkteki klavyeyi 10 dolar indirim koduyla 35 dolara almıştım. Fakat gümrükte ürünün kendisi kadar (1050TL) vergi çıktı, iade etmek istiyorum. Direk kurye kapıya gelince iade etmek istiyorum diyip yolluyor muyum? Yoksa ürünü alıp gidip PTT'ye kendim mi teslim ediyorum? İadenin ne...
  5. hyprox

naptınız acaba, döndü mü iadeye? ben de klavye aldım, 35 dolar, klavyenin kendisi kadar vergi geldi, 1050tl civarı, iadeye göndermeyi düşünüyorum
  6. hyprox

Çözüldü✓ Gigabyte B450M S2H F64 bios sürümüne güncelleme

Sıkıntısız bir şekilde f64 sürümüne güncellendi, fakat bilgisayar açıldıktan sonra etherneti algılamadığını farkettim, modemde ethernetin ışığı yanıyor, bilgisayarda ise bios menüsünde yanıyor, fakat biosdan çıkıp bilgisayar normal sekilde acildiginda anakarttaki ethernet ışıkları sönüyor...
Geri