hyryldz isimli üyenin son içerikleri

1. hyryldz

🔥İndirim 66W 5A Hızlı Şarj Type C Sarmal Kablo | 50 TL

Ilk alis veris icin gecerli kampanyalar hep bunlar. yeni kayit olusturdugumda hala fiyat yuksek cikiyor. siz bu durumu nasil cozuyorsunuz?
  2. hyryldz

🔥İndirim 🔥AMAZON 200'TL / 80'TL İNDİRİM🔥

aylardir prime uyesiyim. bir kere olsun bu tarz bi kampanyadan fayda görmedim.
  3. hyryldz

Asrock h110 pro btc+ icin m2 ssd montaji

Elimde asrock h110 pro btc+ anakart vardi onun uzerine sistem kurdum ve gayet memnunum benim sorum bu ana karta nasil ssd takabilirim. elimde Crucial p3 plus 1 tb var. ana kartin uzerinde m2 icin yuva vardi oraya taktim ancak biosta veya aygit yoneticisinde de gorunmuyor. heralde uyumlu degil...
  4. hyryldz

❌İndirim Bitti! 🔥ADEO RYZEN 5 5600 RTX 3060Tİ SİSTEM 13999TL 🔥

sistemde degisiklik mi olmus acaba. neden fiyat dusmus
  5. hyryldz

🔥İndirim Crucial P3 Plus 1TB pcie 4.0 SSD 1055 TL 🔥

3. denememde de siparis iptal edildi. stok gorunuyor ama sistem iptal ediyor. nasip degilmis
  6. hyryldz

🔥İndirim Crucial P3 Plus 1TB pcie 4.0 SSD 1055 TL 🔥

aldim 1 dal tesekkurler.
  7. hyryldz

❌İndirim Bitti! TCL 55C735 55 inç 4K UHD QLED Google TV 19.999TL

malesef oyle heralde. canimi sıktı biraz. aslimda guvenebilecegim bi kart tamircisi bulsam rx 6800 kartim da var ama oyundan atiyor. onu bakima gonderebilirsem en temiz o isimi gorucek aslinda.
  8. hyryldz

Ekran kartini bilmiyirum ama tv deki 2.1
  9. hyryldz

Bir onceki kampanyada almistim.. pc de kullaniyirum goruntu cok iyi android olarak da cok memnum. Ancak kanal gecisleri biraz yavas gibi. diger handikap ise hdmi 2.1 kablo kullanmama ragmen goruntu 60 hz yi gecmiyor. benim 1070 ekran karti da hdmi olarak desteklemiyor olabilir bilmiyirum ama ona...
  10. hyryldz

❌İndirim Bitti! Clear Şampuanlarda 6 Al 4 Öde !!

Teşekkurler
  11. hyryldz

🔥İndirim COSORI Sıcak Hava Fritözü 5,5L XXL 3114 TL

Bende arayis icerisindeyim. Arzum 6lt olanlari hakkinda bilgi sahibi olan varmi veya max 3.5k ya onerebilecegiz bir model.
  12. hyryldz

Witcher 3'te Çok Sıkıldım

Ard arda oynanirsa oyle olur. tam tersi de gecerli witcherden sonra rdr de ayni etkiyi yapiyor. araya baska tarz sikistirin. arka arkaya sulu yemek gitmiyo:)
  13. hyryldz

❌İndirim Bitti! Lenovo IdeaPad Gaming 16" Notebook Sırt Çantası 199TL

biraz daha estetik olabilirmis ama ona ragmen ben begendim. o fiyata o kalite bulmak zor
  14. hyryldz

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

Alttaki küçuk toz filtresi de keske miknatisli olsaymis. benimki sabit durmuyor. Ona ragmen cok memnunum.
Geri