HYSO isimli üyenin son içerikleri

1. H

yeni kasamda fan çok ses yapıyor

kasayı yeni aldım kurulumları bugün yaptım ama en ufak zorlamada fan çok fazla bağıırmaya başlıyor nasıl olacak bu iş
  2. H

c den d ye dosya aktarma ACİL

beyler sa pc otomatik olarak windows/program files/program dosyaları x86 vs 1 2 dosyayı daha ssd ye alıyor (ssd 465 gb bana 450gb boş yer lazım bu dosyalar toplam 20 30gb tutuyor ben bu dosyaları d ye aktarmak istiyorum fakat kopyala yapıştırda olmuyor nasıl yapabilirim
  3. H

Çözüldü✓ yeni 4060 lı sistem ACİL

siparişi verdim çok sağolun yanıtlarınız için
  4. H

teşekkür ederim yaz tatili boyunca çalıştım boşa gitsin istemem
  5. H

atılan link %100 güvenli bir site değil mi tebilon sitesi iadesi var mı ? sitenin sorunlu gelirse pc veya pc gelir mi :D acil cevap pls
  6. H

Kalori nasıl hesaplanır?

siteler var vücud özelliklerini girdiğinde hesaplıyor otomatik aldığın kalorileride yiyeceklerin miktarına göre kalorisine bakabilirsin diyetkolik tarzı sitelerden
  7. H

akşam yeni toplama pc ?

bugün sana çok soru sordum ama :D pc hocasının yaptığı gibi bir sistem gelir mi 1 2 ay içinde tekrardan böyle büyük bi fırsat 1691845521 pc ihtiyacım var ama almışken uygun fiyata iyi bir şey almak istiyorum ona göre ayarlıyayım kendimi
  8. H

akşam yeni toplama pc ?

alınabilecek mi peki ?
  9. H

akşam yeni toplama pc ?

instagrama story atılmış akşam 18.00 da yeni toplama pc mi gelecek ? sizce hangi bütçe aralığında gelir ?
  10. H

STOK Bitti. PCHocası 17.999TL 3070 sistem

tüh kaçırdık desene neyse başka zamana artık süper fırsattı
  11. H

hadi ya geçmiş olsun o zaman peki stoğu varsa yine aynı fiyattan verirler mi ? yoksa şuan geçerli olan fiyattan mı
  12. H

maaşım yatınca alacağım 1 2 gün daha dayanır mı sizce ?
  13. H

Çözüldü✓ PC mi usb siz cd siz nasıl formatlarım ?

teşekkür ettim
  14. H

Çözüldü✓ PC mi usb siz cd siz nasıl formatlarım ?

hiçbirşey kalmaz değil mi ? yani normal cd ile atılan bir formattan farkı olmaz ? bilgisayarımı tamire götürdüğümde harddiski formatlayın demişlerdi bu şekil yaptığımda hallolur mu
Geri