Hysteria85 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Laptop önerisi lütfen

Dostum macbook kulanıyorum zaten kullandığım uygulamalar açmıyor windows işletmecisi arıyorum
  2. H

Laptop önerisi lütfen

Selam önerin için teşekkür ederim fakat benim zaten asıl derdim avukatlık uygulamalarını düzgün bir şekilde açmaması yoksa dediğin şeylerden dolayı ben de MacBook’tan memnunum ama maalesef benim uygulamalarımı iyi açmıyor ve sistem hata veriyor 1753002320 Merhaba önerileriniz için teşekkür...
  3. H

Laptop önerisi lütfen

Merhaba yardımınız için çok teşekkür ederim ama şu an kullandığım bilgisayar MacBook dediğim gibi UYAP uygulamaları çok iyi çalışmıyor ben de çok fazla kastığı için biraz da eski bir bilgisayar olduğu için değiştirmek istiyorum mac işletmecisi istemiyorum ama çok sağ olun bakacağım önerilerinize
  4. H

Asus zenbook14 vs macbook pro m4

Merhaba kolay gelsin öncelikle hangi bölümü okuyorsunuz çünkü ben okul döneminde MacBook kullandım ve bazı uygulamalar istediğim gibi çalışmadı sonra meslek hayatımda da bu şekilde karşılaştım genel olarak okul dönemimde MacBook‘tan memnun kalsam da ofis uygulamalarının çok iyi açmadığını fark...
  5. H

Laptop önerisi lütfen

Merhaba, bilgisayardan çok anlamıyorum, bu yüzden sizden yardım rica ediyorum. Avukatım ve aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim. Bilgisayarımı sık sık yanımda taşıyorum. Benim için en önemli şeyler: Hafif olması (taşınabilirlik önemli) Uyap ve Ofis uygulamalarını sorunsuz çalıştırması...
Geri