Wraith zaten bir marka değil tamam kendi markasıda varda WRAİTH daha çok ithalatçı kendisi üretmiyor. Artı RAZER tamamen berbat adamın uygulaması başlı başına 500mb ram harcıyor ve ürünlerinden 2 yıla kadar 8k donglesi bile çıkmıyordu. LOGİTECH fena değil ama Superlight 2 klonları hem daha iyi...
Yani alınacaksa benim fikrim bu Logitech, Razer, Asus vb. markalardan ekipman alınmaz aşırı overpriced yapıyorlar benim önerim ATK ya vs bakman yurt dışı şansın varsa oradan alabiliyorsan daha iyi wraith getiriyor ama vergi fazla ödüyor. ama ATK yı önerebilirim yatırım tavsiyesi değildir hiç bir...
Razer deathadder v3pro da aynı sorunu yaşadım 2 yıllık garanti süresinde olduğu için aldığım yere (Mediamarkt a götürdüm). Nereden aldıysan oraya götürebilirsin. Bu arada razer pişmanlıktır yeni mouse alacaksan RAZER alma aldırma.
Güncellik ve performans açısından ddr5 daha iyi ve güncel işlemci desteğiyle ama fp açısından ddr4 şuanlık daha iyi haberin olsun eğer 2k oynayacaksan da 32gb ram biraz şart yatırım tavsiyesi değildir ama ramlarin fiyatı düşüyor bu aralar.
DDR4 kullanacaksan şöyle bir indirim var ne kadar işini görür bilmiyorum?
https://www.itopya.com/gskill-32gb-2x16gb-ripjaws-v-siyah-3600mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram_u9698