HYTOS isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Lexar 6400mhz Cl30 23500tl Alınır mı

https://www.itopya.com/twinmos-32gb2x16gb-voltx-6000mhz-cl36-ddr5-xmpexpo-dual-kit-ram_u31821
  2. H

İki Ram Arasında Kaldım . Tavsiyeleriniz..

5 bin tl lik fiyat farkı var ve sanırım performansı aşırı etkilemez işlemci yükseltsen daha çok etkiler.
  3. H

Yardım Scroll Sapma Var Nerde Yaptırabilirim

Wraith zaten bir marka değil tamam kendi markasıda varda WRAİTH daha çok ithalatçı kendisi üretmiyor. Artı RAZER tamamen berbat adamın uygulaması başlı başına 500mb ram harcıyor ve ürünlerinden 2 yıla kadar 8k donglesi bile çıkmıyordu. LOGİTECH fena değil ama Superlight 2 klonları hem daha iyi...
  4. H

Çözüldü✓ Lexar Ares 32 GB 6400 Mhz Cl30 23 Bin E Alınır mı ?

İtopyada sepete özel indirim var düşünürseniz bakabilirsiniz 18 bin oluyor.
  5. H

Vatan Ram İndirimini Kaçırdım Ram İndirimi Sürekli Oluyormu

ddr5 de buldum fiyatı benzer diğer ddr5 ler ile ama mhz ve cl değeri gayet iyi paylaşabilen varsa sıcak fırsatlarda paylaşırsa iyi olur
  6. H

Yani alınacaksa benim fikrim bu Logitech, Razer, Asus vb. markalardan ekipman alınmaz aşırı overpriced yapıyorlar benim önerim ATK ya vs bakman yurt dışı şansın varsa oradan alabiliyorsan daha iyi wraith getiriyor ama vergi fazla ödüyor. ama ATK yı önerebilirim yatırım tavsiyesi değildir hiç bir...
  7. H

Razer deathadder v3pro da aynı sorunu yaşadım 2 yıllık garanti süresinde olduğu için aldığım yere (Mediamarkt a götürdüm). Nereden aldıysan oraya götürebilirsin. Bu arada razer pişmanlıktır yeni mouse alacaksan RAZER alma aldırma.
  8. H

Güncellik ve performans açısından ddr5 daha iyi ve güncel işlemci desteğiyle ama fp açısından ddr4 şuanlık daha iyi haberin olsun eğer 2k oynayacaksan da 32gb ram biraz şart yatırım tavsiyesi değildir ama ramlarin fiyatı düşüyor bu aralar.
  9. H

DDR4 kullanacaksan şöyle bir indirim var ne kadar işini görür bilmiyorum? https://www.itopya.com/gskill-32gb-2x16gb-ripjaws-v-siyah-3600mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram_u9698
Geri