hywo_o isimli üyenin son içerikleri

1. H

RAM piyasası hakkında

Peki şuan 16 alıp ilave acerın servisine 16 daha taktırmak mantıklı mı?
  2. H

RAM piyasası hakkında

Arkadaşlar biliyorsunuz RAM piyasasındaki durumu. Ben laptop alacağım, yılbaşında sonra zam gelme ihtimali yükse.İndirime girme ihtimali var mı? Ne diyosunuz?
  3. H

Yardım 75-80K Hangi Laptopu Almalıyım?

Anladım teşekkür ederim önerin için.
  4. H

Tuf orta segment miydi üst mü
  5. H

Az daha düşünüp karar vericem o zaman amacım tam olarak oyun oynamakta değil bu arada yazılım okuyorum ileride oyun geliştirmeden gidicem.Yani render,edit,animasyon vs işleri girebilir.Arada oyun oynarim diye düşünüyorum sadece.
  6. H

Yeni marka olmasindan dolayi diyorum 1767104048 Loqlara yanaşmiyorum zaten dediğiniz gibi herkes bir sorun yaşiyor.fazla para vereceğim içinde saglam olsun istiyorum
  7. H

Yani gayet iyi özellik olarak evetde bana tuf a çok yanaşma demişlerdi ondan şey ettim
  8. H

Kral riskli bunlarda güzel fiyat ama
  9. H

Kalite olarak legion tufdan daha iyi değilmi
  10. H

Maalesef çıkamıyorum hemen de almak istiyorum ramler yüzünden yılbaşından sonra zam gelicek sözü var
  11. H

https://app.hb.biz/a0p17ZiNXGCT https://app.hb.biz/xm1W2ov18lIq Arkadaşlar kararsız kaldım bu ikisi haricinde de onerebilirsiniz max 80k olacak sekilde.lenovoda oled olmasi güzel ama uzun ömürlülük açısından düşündürücu 5-6 sene kullanmayi dusunuyorum.birde hiç laptopum olmadi lenovo sanirim 90...
  12. H

The isle grafik sorunu

Arkadaşlar the isle evrima ya da spiroya girdiğimde grafikler çok kötü gözüküyor sanki pikselleşiyor ve bulanık duruyo diğer oyunlarda hiçbir grafik sorunu yokken bir bilgisi olan varmı? (ekran kartı rx580 işlemci ryzen 5 3600)
Geri