HzMensi isimli üyenin son içerikleri

1. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

[H3 id='razer+blackshark+v3+x+hyperspeed+alnr+m+sizce']razer blackshark v3 x hyperspeed alınır mı sizce[/H3]
  2. H

Hangi Apple watch almalıyım

Ben telefonu sürekli yanımda tutsmıyorum işim gereği önemli bi şey olunca da işime yarar diye düşünüyoumm 1765263723 Yazar mısınız bana bir
  3. H

Anladım teşekkür ederim çok
  4. H

En çok satışta SE ile 11 gördüm o yüzden emin olamadım oksijen ve ekg ile bi işim olacağını düşünmüyorum dediklerinize göre sanırım SE daha mantıklı benim için 1765210889 Gps+Cellular yazıyor onun manası ne
  5. H

Apple watch almak istiyorum ama hangi model daha iyi pek anlamış değilim nasıl işlevli olduğuna dair yardımcı olurmusunuz ?
  6. H

Öneri FURYLEVELL Z1 ALINIR MI 1600TL

Kanka ben 1 yıldır neredeyse kullanıyorum bu mouse u şarj konusunda açıkaçsı bi sorun yaşamadım şarjını kolay da bitiremedim ben genelde 2.4 ile bağlı tuttuğum için olabilir ki şarjı bittiği zaman da kablosu fazla uzun şarj halindeyken işini görebiliyorsun ben bi sorun sıkıntı görmedim temizliği...
  7. H

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi 2.5k bütçe

Gelir muhtemelen stok kanka
  8. H

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi 2.5k bütçe

https://www.idefix.com/mchose-x9-rose-red-71-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-mc-x9-3-p-14278207?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.69.2
  9. H

8K Bütçeli Tablet Önerisi

Huawei Matepad 11.5 bakabilirsin
  10. H

SİSTEMİ GÜÇ DÜĞMESİNDEN KAPATMAM GEREKTİ

hiç bi şey olmaz kanka devam
  11. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bi bilginiz olursa bana da iletirmisiniz bendee araştırdım bulamadım
  12. H

20k ya tablet önerisi

genel tüm modellerde oluyor buradan bakabilirsin https://www.apple.com/tr/education/college-students/
Geri