Sistemime yeni bir tane kingston m2 ssd aldım. Fakat fazladan termal pedim yoktu. Asıl kullanacağım ssd bu olacağı için diğer A-Data marka ssdinin altındaki termal pedi söküp yeniye taktım. Ekran kartı altına gelen m2 slotuna ise eski a-data marka ssdini taktım fakat termal ped yok. Termal ped...
Aynı işlemciyi bu soğutucu ile birlikte sipariş vermiştim full yükte benchmark testte maksimum 70 72 dereceleri gördüm gayet iş görür fiyatları şu an ne kadar bilmiyorum ama tavsiye ederim
Sistem şuan elimde hocam kullanıyorum sıkıntısız ama yazdığım Kingston model ssdyi az önce sipariş verdim onu takıcam sadece. Sıkıntı olursa iptal edicem siparişi o yğzden sordum
Sadece 2k ultrada oyun oynayacağım başka iş güç vb için kullanmıyorum. Yük altına biner mi grafik ayarlarını fullemek vb. Pek bi bilgim yok bu konularda kusura bakmayın
Bu sisteme 1 Sata SSD ve
Kingston NV3 1TB M.2 2280 NVMe SSD | PCIe 4.0 Gen 4x4 | Up to 6000 MB/s | SNV3S/1000G
Marka modelli SSDyi takıcam gördüğünüz gibi 600W psu bi sıkıntı yaratır mı
Twisted Mind Warrior L şekli masayı almayı düşünüyorum ama ne incelemesi ne kaç kg taşıdığını vb bulamadım. Marka ve model hakkında bilgisi olan kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar ilk defa bu tarz bi koltuk alacağım ve bilgim 0 o yüzden kazıkta yemek istemiyorum.
Max 7k civarında kaliteli güzel önerileriniz var mı acaba
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Win 11Pro için oem key almayı düşünüyorum ve bunların anakartam gömüldüğünü okudum. Ben sistemimi satmak istediğimde vb 2.elde bi sıkıntı olur mu karşı taraf için ve bu oem keyi istediğim zaman silebilme şansım var mı anakartı...
Arkadaşlar Yurtdışından Mucai-MK680H modeli klavye aldım ilk defa az tuşlu klavye kullanıyorum. Oyunlarda vb sayı basmam gerektiğinde sayı tuşları yerine F1 F2 vb gibi algılıyor klavye bunu fn tuşu ile sayı oluyor sadece. Bunun bi ayarı var mı default olarak sayı yapmanın