I Am Çep isimli üyenin son içerikleri

1. I

Sistem upgrade edeceğim destek istiyorum

Hocam bf5 tarzı grafik isteyen oyunlar oynayacağım ekran kartım akıcı bir şekilde olması gerek ve işlemciyi 5600e upgrade etmeyi düşünüyorum b580 dediğiniz kart anakartmı yoksa ekran kartımı bilmiyorum anakartım bios güncellemesi ile 5600 destekliyormuş bu yüzden ekran kartı olarak 5060 taksitli...
  2. I

Şöyle hocam ekran kartını taksitli almayı düşünüyorum birde 0 olması benim için önemli ekran kartı bütçem 18 civarı işlemciyi ikinci el alacağım.
  3. I

nvıdıa ekran kartı kullanmak daha cazip geliyor teknoloji açısından ve amd ekran kartı hiç kullanmadığım için önyargım var nvıdıa ekran kartı önerseniz hangisi daha mantıklı olur birde ramler şuan ateş pahası şuanki sistemim için yeterli değil mi bütçemi aşacak. Anakartı değiştirmeyeceksem o...
  4. I

evet ekran kartı upgrade edeceğim işlemciyi ikinci el 5600 veya 5600x alsam anakartım destekliyor mu acaba bios güncellemesi yaparsam anakart değişmez isem ekran kartını alabilirim öneri olarak ne olabilir 5060 yeni nesil ama 8gb yeterli gibi gelmedi amd ekran kartlarını sevmiyorum ikinci el...
  5. I

msı b450m m2 pro max anakart hyperx fury 16 gb 8+8 dual ddr4 ram ryzen 5 2600 işlemci gtx750ti ekran kartı samsung m2 500gb ssd corsair 550v psu var ekran kartı işlemci değişmeyi düşünüyorum ama tahminimce ryzen 5 5600x kullanamıyorum bu anakartta anakartı b550m pro almayı düşünüyorum işlemciyi...
Geri