I Dug Two Graves isimli üyenin son içerikleri

1. I Dug Two Graves

CS2 takılma sorunu darboğaz mı

Ekran kartın %50 kullanılıyosa işlemcin ekran kartını besleyemiyo demektir. FPS'i sabitle ve grafik ayarlarını biraz yükseltip yükü karta bindir.
  2. I Dug Two Graves

11400f'den upgrade için hangi kapıya gitmeli?

Intel fantazisine girip paranla rezil olma. 40 bin TL bütçe ile kral gibi AM5 sistem dizersin. Direkt 7800X3D çekiyosun, yanına sağlam bi B650 anakart ve CL30 gecikmeli ikinci 6000MHz RAM ekliyosun. Soğutucun zaten var, montaj kitini ayarla tak geç.
  3. I Dug Two Graves

Bu sistem ile windows 11e geçmeli miyim?

HDD ile Windows 11 kurarsan bilgisayarı kullanmaktan soğursun, o kadar net söylüyorum. İşlemcin ve RAM'in on numara ama Windows 11 mekanik diskte tam bir kanser, disk kullanımı %100'den aşağı inmez. Sana tavsiyem 250-500GB arası uygun yollu NVMe SSD alıp Windows'u ona kurman. SSD alana kadar...
  4. I Dug Two Graves

1.5k %60 klavye önerisi

Fiyat düşüyorsa alınır
  5. I Dug Two Graves

Vatan rtx 5070 51.670 tl acil

Gereksiz. Özelleştirme kısmında fazladan fiyat koyuyorlar.
  6. I Dug Two Graves

1.5k %60 klavye önerisi

https://www.n11.com/urun/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-oyuncu-klavye-46588983?magaza=wbteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel...
  7. I Dug Two Graves

❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

evet şansıma tüküreyim ram yeni hesap açtım stok bitti
  8. I Dug Two Graves

❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

Arkadaşlar kod falan yok mu çekelim bi tane
  9. I Dug Two Graves

Gpu. Kullanımı %20 oyunlarda

Görev Yöneticisi'nden işlemci hızını kontrol et. normalse monitör kablosunu kontrol et. İkisi de sağlamsa vidaları biraz gevşet. Sorun bunlardan birinde muhtemeln
  10. I Dug Two Graves

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

ben bunların yapacağı siteyi de kampanyayı da outletide mikeyim. Lan ürün alamıyoruz ürün sepete eklenmiyo
  11. I Dug Two Graves

Anakart değiştirdim biosta kalıyor

Takdıtıgın yer doğru dediğini yap
  12. I Dug Two Graves

Anakart değiştirdim biosta kalıyor

BIOS'a gir, Boot sekmesinden CSM Support ayarını Enabled yapıp F10 ile kaydet. Düzelmezse SSD tam oturmamış olabilir, montajı kontrol et.
  13. I Dug Two Graves

Technopat Adminlerinin saçmalığı

Saçma sapan yazım kuralları falan harbi katlanılmıyor o foruma. Sırf indirim köşesine bakıp çıkıyorum.
  14. I Dug Two Graves

🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

Forum adminleri bu tarz tiplere ceza vermesi lazım gerçekten. İyice sıktı bu durum. @Mehmet Yılmaz
Geri