I Yash Captian isimli üyenin son içerikleri

1. I Yash Captian

Yardım Arctis Nova 5 wireless nasıl ?

steelseries nova 4 kullanıyorum nova 5 çok öven kişi duydum bence steelseries in başarılı kulaklıklarından birisi nova 5 rahatlıkla alabilceğinden emin ol nova 7 gereksiz ağır nova 4 boş kalıyor fiyatına göre en idali bence nova 5
  2. I Yash Captian

Yardım I5-11400f işlemci boşta yüksek kullanımı

İyi günler 2 sene önce i5 11400f işlemci aldım dün arkadaşa yayın açmıştım görev yöneticisi açıktı benim işlemci %7 kullanıyor dedi arkadaşım (i3-12100f işlemcisi var) bende yayını kapattım ve tekrar baktım yayın açıkken %50 ye yakın kullanıyordu kapatıca %30 lara düştü sonra kafama takıldı ve 3...
  3. I Yash Captian

Steelseries Arctis Nova 4 kulaklık oyunlarda ses kasma sorunu

Steelseries nova 4 kulaklık kullanıyorum ve valorantta ses kasamıyorum Adam önümde zannediyorum kastığım sese göre ama arkamda çıkıyor Ayarlar nasıl olmalı
  4. I Yash Captian

Steelseries nova 4 şarj kablom kayboldu yerine önerebileceğiniz bir kablo var mı

İnternette baktım çok marka var kaliteli olanından almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka ürün var mı
  5. I Yash Captian

Valorant fps iyi olmasında rağmen kasıyor gibi

Nasıl yapılıyor
  6. I Yash Captian

Valorant fps iyi olmasında rağmen kasıyor gibi

Valorant oynarken fps 250 civari gezerken bazen adam ile çatışmada oyun kasıyor gibi oluyor fps bu tür çatışmalarda 120 lere falan düşüyor ama oyun dediğim gibi kasıyor gibi oluyor Fps artışı için önere bileceğiniz bir şey var mı Yada şunu yap düzelir dediğiniz bir şey var mı Ek olarak...
  7. I Yash Captian

YENİ PC DE CPU SICAKLIGI

toplama pc de garanti olmaz sadece parçaların garantisi olur
  8. I Yash Captian

Yardım Termal Macun hangi marka almalıyım ?

yılda bir kere değiştirsen yeterli olur https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-termal-macun-4-gr-actcp00002b-pm-HB00000KBT84 en çok önerilen macun bu kesin al demiyorum ama genellikle iyi olduğunu duydum başka sitelerede bakabilirsin örnek olsun diye hepsiburadadan paylaştım
  9. I Yash Captian

İşlemci kullanımı doğru nasıl bulabilirim

çok teşekkür ederim hocam bazen bakıyorum pc de terlik var mı diye teşekkür ederim
  10. I Yash Captian

1 aylık iphone 14 pil sağlığı %98'e düştü

hocam hiç bir mesaja bakmadan iphone 11 6 aydan fazla temmuzda aldım 98 şuanda 1708630047 telefona bakma süreside etkiliyor olabalir günlük 2 saat bakıyorum max
  11. I Yash Captian

HOCAM HEPSİ BAMBAŞKA GÖSTERİYOR O YÜZDEN SORUYORUM
  12. I Yash Captian

İşlemci kullanımına arada bir bakardım son zamanlarda CS de 4.2ghz de %5 civarı bir kullanım mevcut bence normal değil yani yanlış gösteriyor Kullandığım yani baktığım bir kaç program var ( Görev yönetici , Armoury , Amd Ekrankartı driveri , Msi afterburner , Speedfan , Steelseries Engine )...
  13. I Yash Captian

Herhangi bir tarayıcıyı açınca PC donuyor

M2 kullanıyorum zaten 1707942389 Çözümü bu mu yoksa format mı 1707943519 ÇÖZÜM Herhangi bir tarayıcıda donanım ivmesini kapat
  14. I Yash Captian

Herhangi bir tarayıcıyı açınca PC donuyor

Opera Chrome Edge fark etmiyor açar açmaz donmaya başlıyor kapatınca düzeliyor LÜTFEN YARDIM EDİN
  15. I Yash Captian

HDR 10 Ne işe yarıyor açmalımıyım

evet o benim diikatimi çekti biraz rahatsız oldum ve parlaklığı kıstım
Geri