i1nflames isimli üyenin son içerikleri

1. i1nflames

Yeni Mouse Pad Aldım Sonuç : Hüsran.

En iyisi çıkar yapıştır masaya uff
  2. i1nflames

Yardım 110.000tl Laptop Önerisi

Bilgisayar mühendisliği için çok değil mi o ya
  3. i1nflames

Maks 85k Laptop Önerisi

Bir ara gamegaraj modelleri vardı onlardan harici acer 5080 ler vardı yoksa bu fiyatlarda böyle şeyler alma derim 5060 al
  4. i1nflames

Maks 85k Laptop Önerisi

Bu fiyatlara 12gb vram altı alma 5070ti 11-12gb veya 5080 den başkası alınmaz
  5. i1nflames

Yardım Idefix Referans Kodu Atacak Var mı Özelden Katılacağım Da

Idefix referans kodu atacak kral yok mu
  6. i1nflames

🔥İndirim Puma X-Ray Unisex Spor Ayakkabı 2319 TL

Güzelde değillerki alınmaz bence bir tek senin sepete attığın model alınabilir
  7. i1nflames

Yardım Laptop Secimi İçin Yardım Ederseniz Sevinirim ?

Araştırmak lazım ya eğer değiştirildi ise omen alınır ama böyle şeyleri detaylı araştırmak lazım
  8. i1nflames

Yardım Laptop Secimi İçin Yardım Ederseniz Sevinirim ?

Hall sensörü arızası devam ediyor asus al geç uzun ömürlükte number 1
  9. i1nflames

Yardım İpad Air 11 (M3) Ten Samsung Tab S10 Ultra

Yani fazla iyi gerek yok o kadarına profesyonel oyuncu veya tasarımcı falanda değilim 120hz' de aşık değilim air candır
  10. i1nflames

Doğrudur hocam dediginiz o zamanda ipad pro 7 dan başka seçenek kalmıyor oda çok tuzlu be hocam üstün 15 falan koymam laizm temiz bişey için
  11. i1nflames

Apple pencil pro çalışır ya onlarda m2 de çalışıyor diye biliyorum da yine çok uçuk onların fiyat temiz olanların
  12. i1nflames

Ben marjinal bir adamım büyük ekran severim hehehe valla yetmiyor ya ipad 13 İnce geçsem üstüne koyacağım para 5 k s10 ultra gececeksen koyacağım para 2k ipad den devam ederim herhalde alışmışken ipados kalayım
  13. i1nflames

Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar öncelikle benim şu an apple ipad air 11 (m3) marka bir tabletim var ekranı 11 inç olduğu için bana küçük geliyor film izlemektir, yazı yazmaktır, araştırma yapmaktır bana küçük gelmekte bu iPad'i satıp ya ipad air 13(m2) alacağım ya da Samsung tab s 10 ultra...
  14. i1nflames

Android 5000 TL 2. El Telefon Önerisi

Ne amaçlı kullanılacak elinizde yd telefon var iletişim amaçlı olarak mı?
Geri