i1nflames isimli üyenin son içerikleri

1. I

Ekran Kartı Tavsiyesi

1660 al gec
  2. I

Öneri 2-3-4k Civarına Konfor ve Ses Odakli Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Bunları kablosuza cevirme aparatı var sence onu takarsam ciddi bir performans kaybi Yaşar mıyım
  3. I

Ne bicim bir kralsiniz siz ya Allah razı olsun kral iem dusunuyordum 1k ya alicam bunu ek olarak kullanırım
  4. I

🔥İndirim Steelseries Aerox 3 Wireless Ghost 2.299 TL

Rival serisi iyidi ama baya
  5. I

Önemli değil genelinde iPad ve Xiaomi ve pc kullaniyorum cift cihaz desteği şart değil
  6. I

Merhaba arkadaşlar yardımınız çok istiyorum ben öyle çok oyun oynayan ve aşırı detaysal müzik dinleyen biri değilim sporda veya iş yaparken arada açarım onun dışında kulağımda dursun rahatsız etmesin kriteri aşırı önemli çünkü şu anki modelimde uzun takmlarda ciddi kulak ağrısı yaşıyorum...
  7. I

❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ (5050 / 220 / 12 / 512 / HD) | 38,8 bin TL

İşlemci i5 13 nesillere ayni güçte ayni zamanda ryzen 5 7600 lerle de ayni seviyede
  8. I

🔥İndirim Hummel Spor Ayakkabi 36-40 Arasi (999 TL)

Zamanında 599 dan satıldı böyle moddeler 5 tane karışık aldim
  9. I

Yardım Bu Laptop Alınır mı Daha İyisi Varmıdır Bu Fiyatlara

https://www.idefix.com/lenovo-loq-15ahp10-ai-amd-ryzen5-220-24gb-512gb-rtx5050-156-ips-144hzfhd-freedos-83jg006btr-gaming-laptop-p-19339810?vendorId=6184&v=1.79.8 beyler sağlam bişey bekliyordum bütçe 40k şöyle bir cihaz indirime girmiş galiba hoşuma gitti alınır mi 7 gün içerisinde alacağım
  10. I

Hangi İşlemci Alayım Yardım

7500f candır o ekran kartı 5600 ile darboğaz yapıyordu baba bir işlemci şart
  11. I

Çözüldü✓ Korumalı Prize Gerek Var mı?

Eğer tam koruma istiyorsan bir tane akim koru ali priz ve ups çak kafan rahat olsun bi ups 3-4 aralığında sistemin öyle çok baba bir şey değilse ups ye o kadar para baymana gerek yok gibi
  12. I

🔥İndirim Everest Parley Tkl Red Switch Rgb Mekanik Klavye 🔥510₺ (Dip Fiyat)

Kral sen ne bulursan alıyorsun bunlar evde birikicek bir gün ama
  13. I

🔥İndirim Defacto Gri Renk Slim Fit Şort 210 TL (Xs-S-M-2xl)

Baba kız tarafina ilgi vermicen şortu kraldır
Geri