Darboğaz yapmaz, aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum rahatça besliyor. İlk görselde de darboğaz yok. FPS normal. GTA5 biraz sorunlu FPS tarafında.
PS5 oyunları PC'ye çıkmaya başladı. Bence PC iyiyse hiçbirini almayın. PS5 Pro parasına değmiyor (TR fiyatı). Normal PS5 alsanız daha iyi olur bence. Ama uzanıp oynamak istiyorsanız Xbox oyunları zaten PC'de olduğu için PS almanız daha iyi olur.
İş olarak ne? Hangi oyunlar? CUDA çekirdekleri lazımsa zaten AMD alamazsın. 15'e zaten alabileceğin kartlar belli. Yetiyorsa zaten bu bütçede kart değişmeye gerek yok.
Bu forum bir garip ya. Bilmeden ve deneyimlemeden konuşan çok kişi var. Arada bir giriyorum sinirlerim tepeme çıkıyor. Abdullah abiye Allah sabır versin. Neyse.
Sistem özellikleri nedir ekran kartı dışında?
Nvidia alacaksanız en ucuz alternatif ise Galax güvenle alabilirsiniz. Asus'a boşa para...
RT kadar gereksiz bir ayar yok düşük ve orta seviye için. Neredeyse görüntü bile değişmiyor götürdüğü FPS daha da kötü oluyor. Ortalama sıcaklık 62 derece. Her şeyi ultraya çekip FG3 açın yeter. RT açmaya gerek yok. DLAA+FG3 RT kapalı-hareket bulanıklığı kapalı-diğer tüm ayarlar maksimumda min...
:D
1731327826
16GB 4060TI için gerekli bile değil. Tek yetmeyen oyun Forza 5, onda da 1-2 gereksiz ayar düşürünce çok rahat yetiyor. 2K'da doğru düzgün oynatmayan bir kart için 3-4k vermeye gerek yok fazladan. RTX aç bakayım ne oluyor, DLSS'in çamur görüntüsünü çekeceğime RT kapatıp oynarım. RT...
DLSS-DLAA veya DLSSFG3 kullanmayacaksanız gerçekten almanın bir mantığı yok bu paralara. Ben FG3 için aldım mesela. Cyberpunk oynuyorum çok da memnunum. 40-50 FPS'lerden 100 küsürlere çıkarıyor RT kapalı ultra ayarlarda.
Oyuna göre değişir. Ekran kartı ayarlarına göre değişir. Markadan markaya değişir. Benim işlemcim de aynı seninkiyle, GPU da Galax 4060Ti. Cyberpunk, Valorant, sistem açılırken ve COD:MW3 falan girerken oluyor.