Huawei p40 lite telefonum var bu telefona hiçbir şekilde WhatsApp yükleyemiyorum. Gbox diye bir uygulama denedim olmadı şuan desteklemiyor hatası verdi. WhatsAppın kendi sitesinden indirdim numaramı doğrulama yerinde orijinal wp yükleyin gibisinden bir uyarı verdi yardımcı olabilecek varmı...
Buff motosikletçiler için Boyunluk işine girmek istiyorum. fakat kumaş bulamıyorum internetten bir yer buldum sipariş ettim ancak çok kötü bir kumaş göndermişler. bulunduğum ilçede böyle bir yer yok boyunluk şeklinde kumaş satan bir yer yok düz kumaş bulmak istesem onuda satan yer yok...
motorsuz kalırsın motoru alırım dıyor kullanmaya devam edebılsem sıkıntı yoktu 2 gündür experle konuşuyorum 60kda pert sayarlarmış 50k verin dedım para vermemek için düşürdükçe düşürdüler 18k lık parça değişimi yapacaz dediler bende hiç yoktan iyidir diye tamam dedim yani sadece 2 tane grenaj...
trafik yanı kaza yaptım yüzde yüz haklı çıktım sigortada masrafımı karşılasın dıye gittim yani kasko deil
1738764394
motorum Yamaha mt 125 sigortada kendince 2. el piyasası 100-120 k civarı hesaplamış 100 k verirsem perte çıkarırım diyor tam olarak bilmiyorum ama galiba fiyatıyla aynı derece...
Motosikletımle kaza yaptım grenajlarım falan kırıldı ama ciddi bir sorunum yok çizik çatlak falan.Fakat motosikletim yamaha olduğu için grenajlarım ve göstergem 80-90 bin tl tutuyor
motosikletçim expertize masraf bu kadar diye söylemiş experde sigortaya sigorta diyorki 100 bin tl veririz fakat...
aga motoru bılıyorum abısı lıseye gıderken bir heves aldı sonra pandemi falan fazla süremedi sonra üniye gitti motor öylece yattı ama karar değiştirdim çalışıp üstüne para koyar 2012 model veya başka motosiklet alırım
2007 model CBR 20 bin km de
tanıdıktan arkadaşımdan alacağım sizce Alınır mı? 2007 sadece eski geldi biraz bütçem kısıtlı olduğu için bunu düşündüm sizce Alınır mı? 125cc
knk konyalıyım tamam yobaz cart curt sosyal medya falanda EREĞLİDE oturuyorum CHP kazandı ereğliyi fakat konyayı AKP kazandı ben sagcı solcu deılım yapılan işi söylerim konya meram selçuklu falan cidden çok güzel yerler büyükşehir kelimesinin harbi harbi hakkını veriyor
abi sporu dıyorsan salma bodyden sıkıldıysan muaythaıya falan git hayatımın en iyi kararlarından birisidir muaythai çok faydasını gördüm okudugum lise meslek lisesiyle yan yana meslek lisesinide bilirsiniz bazı öğrencileri tuhaf tiplerdir 3 yıldır cok işime yaradı muaythai xD