ialpierr isimli üyenin son içerikleri

1. I

Küçükçekmece Berber Önerisi

İstanbul Küçükçekmecede veya ona yakın bir yerde Mod Cut kesebilecek bir berber biliyormusunuz fadeyi bırakmak ıstıyorum onun içinde adam akıllı layer kesebilecek bir berber lazım öneriniz varsa beklerim , fiyatıda çok yuksek olmassa sevınırım.
  2. I

Öneri Ge force now fiyatına değer mi sizce?

3 ay bende kullandım gfn ama şuanki fiyatını hak etmediğini düşünüyorum
  3. I

Öneri Ge force now fiyatına değer mi sizce?

Arkadaşlar sistem kötü, geforce now almayı düşünüyorum ama fiyat 270tl gözüme tuzlu geldi sizce bu paraya değer mi
  4. I

Çözüldü✓ GTX 950 ekran kartını dg43nb anakart ile kullanabilirimiyim

Ekran kartı olarak GTX 950 almayı planlıyorum sizce DG43NB anakartı ile bu ekran kartını kullanabilirmiyim
  5. I

Ge forcede xbox ve xbox gamepass oyunları ne zaman gelir.

Arkadaşlar gfngameplus instagram hesabında acıklama yaptılar 1 gün önce sizce forza horizon 4-5 falan ne zaman gelir?
  6. I

Anakartımda Secure Boot Varmı

Arkadaşlar anakartım eski ismi dg43nb acaba bu anakartta secure boot varmıdır. anakartın linki: https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/products/sku/35360/intel-desktop-board-dg43nb/specifications.html
  7. I

ASTRONEER İNDİRİME GİRER Mİ?

Arkadaşlar Astroneer almak için bekliyorum steamda spor festivalinde indirime girermi.
  8. I

2. el rx 580 alınır mı

Arkadaşlar ben sahibindende 2. el Sapphire Pulse RX580 8GB ekran kartı buldum sizce almalımıyım? furmark test videosu var 60 derecelerdeydi fiyat 1600 tl bu arada
Geri