iamlino isimli üyenin son içerikleri

1. I

G24F-2 120Hz Üstüne Çıkamıyorum

hocam sanırım çözdüm bneim ekran kartı hdmı girişi 1.4 sürümmüş sanırım ondan ya
  2. I

G24F-2 120Hz Üstüne Çıkamıyorum

Arkadaşlar kutu içeriğinden çıkan HDMI kabloyu kullanıyorum Monitörüm normalde 165HZ ama ben 120Hz nin üzerine çıkamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim. Ayrıca itopya yorumlarında kutu içeriğinden çıkan kablo ile 165hz alabilenleri gördüm.
  3. I

Çözüldü✓ G24F-2 GSync Nedir? Nasıl Kullanılır?

Ekran kartımda bu özellik yokmuş arkadaşlar
  4. I

Çözüldü✓ G24F-2 GSync Nedir? Nasıl Kullanılır?

Arkadaşlar bu monitörü daha 2 saat önce aldım şuanda onu kullanıyorum böyle bir teknoloji varmış bu özellek ne işe yarar ve GPU programında baktığımda desteklenmiyor yazıyor fakat menitörün ayarlar kısmında bu özellik açık?
  5. I

Yardım İtopyadan Havale İle Monitor Aldım Ne Zaman Onaylanır?

babama zorla aldırdım ya evde kavga çıktı pc başına geldi itopya ney olum dolandırıcı bunlar diyor kartını vermedi ki geçeyim zorla havale yaptırabildim :D
  6. I

Yardım İtopyadan Havale İle Monitor Aldım Ne Zaman Onaylanır?

arkadaşlar monitorun siparişini verdim verdikleri adrese havale yaptım peki şimdi ne yapmalıyım ne zaman onaylanır bu?
  7. I

Ölü Pixel Çıkarsa Ne Yapmalıyım?

arkadaşlar birazdan siparişini verecek olduğum GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz model üründe eğerki ölü pixel çıkarsa ne yapmam lazım sanırım 1 tane çıkara geri almıyorlarmış bizi uğraştırıyorlarmış felan da ben çok şanssız bir adamım kesin bana gelen üründe ölü pixel olur varmı önerebileceğiniz...
  8. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

peki ölü pixel çıkar ise ne yapmalıyım bir bilginiz varmı?
  9. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

hocam size güvenerek ve gaming gen tr ye güvenerek 2. monitörü satın alıyorum ozaman
  10. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

asus daha güvenilir ve bilindik bir marka diye düşünmüştüm ama ghosting çıkarmı sizce?
  11. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

olabilir ama ölü pixel çıkarsa markalarla uğraşamam hocam 2. el alıcam şimdi de o iki linkten birini birazdan satın almaya gidicem ama hangisi ona kararı ben veremedim
  12. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

hocam son bir soru sorucam ona göre monitörü satın almaya gidicem de https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-aoc-24g1wg4-ciziksiz-hatasiz-1143881658/detay bunu mu almalıyım bunu mu...
  13. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

tamam ama marka model link gibi bir ürünü önersen bana olurmu? 1706109319 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-aoc-24g1wg4-ciziksiz-hatasiz-1143881658/detay mesela bunu buldum evime yakın şuan gidip alabilirim nasıl bir bakarmısınız?
  14. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

Hayır değil önemli olan görüntü kalitesi oyun için ms değerleri hz değerleri gibi
  15. I

4k Bütçe Monitör Önerisi

Arkadaşlar 4k param var monitör önerisi lazım ben monitörden çok anlamam ama oyun odaklı bir monitör lazım ayrıca ölü pixel çıkma durumunda uğraştırmadan değişim yapan güvenilir bir yer önerin lütfen paramın boşa gitmesini istemiyorum şimdiden teşekkürler.
Geri