iamnoobhas isimli üyenin son içerikleri

1. iamnoobhas

Yardım Ryzen 7 7800x3d 2. El Olabilir mi?

Bir sorun yok Tray olarak almışsın benim 7800x3d de böyle geldi.
  2. iamnoobhas

Bana Orjinal Saticidan Mx7 Termal Macun Lazim

Satıcı IceFluxTech. Almanı önermem.
  3. iamnoobhas

CSGO Haksız Yere VAC Ban Yedim.

Farketmedim kusura bakmayın. Forumda gezerken direkt benzer konularda çıkmıştı.
  4. iamnoobhas

CSGO Haksız Yere VAC Ban Yedim.

Dostum vac ban sadece sende gözükür 2000 günü geçmiş hesaplardan vac banın görünürlüğü kalkıyor.
  5. iamnoobhas

Türktelekom Fiberde Nedense Dpı Sız Tüm Yasaklı Sitelere Girebiliyorum.

Konu başlığında belirttiğim gibi. DPI vb hiçbir benzeri uygulama olmadan yasaksız bir şekilde robloxta dahil discordda dahil her siteye girebiliyorum. Tek yaptığım şey Türktelekom uygulamasından basic gelen aile profilinin standart profiline çekmek oldu. Şanslı mıyım garip değil mi?
  6. iamnoobhas

Dfs Bilgisayar Pttawm

DFS Bilgisayar güvenilir. 7800x3d mi oradan almıştım.
  7. iamnoobhas

Türk Telekom Fiber İnternet Rezilliği

Pazartesi günü kurulum yaptılar, tüm gün güzel bir şekilde çalıştı. Salı gününün öğleden sonrası birdenbire ONT cihazı kırmızı ışık yandı. Adam da bana kurulum yaptığı zaman 15 gün içinde problem olursa beni ara, bana söyle, çözerim diyerek telefon numarasını verdi ve arıza kaydı açmamamı...
  8. iamnoobhas

Rehber Fiber Altyapıya ulaşmanın en hızlı yolları

Yan Apartmanlarımızda full Superonline ve Turktelekom fiber altyapısı mevcut. Tek bizim Apartmanda yok. Turkcell Superonline 4 aydır bekletiyor onlara zerre güvenim kalmadı. TurkTelekom için ise dün itibariyle hem kendi websitelerinden dilekçeleri gönderek hem BTK, Cimer ve Açık Kapıdan da...
  9. iamnoobhas

Türk Telekom fiber altyapı dilekçesi hakkında

Selam dostlarım, 8 daire 2 dükkan Apartmanımız var çevre apartmanlar tamamen fiber dolu ve mahallede hem TT hem de SOL fiber bulunmakta. SOL 3 aydır fiber döşeyeceğini iddia ediyor kazı yasağı var diyorlardı kazı yasağı bitti ne olacağını görmeyi bekliyorum. Ancak bu sırada boş durmayıp...
  10. iamnoobhas

Türknet'ten Türk Telekom'a geçilir mi?

Çöp Telekoma geçmeni önermem.
  11. iamnoobhas

Superonline fiber hakkında bilgili olanlar lütfen cevaplasın!

Beyler yanlış haber fiber geliyor bana
  12. iamnoobhas

Benimki yalancı satış elemanı çıktı reis. Süperonline bayisi dahil çağrı merkezi de yalanladı. Binamızın etrafındaki tüm binalarda superonline ve turktelekom fiber var bir tek bizde yok. Böyle ayrımcılığa söverdimde şimdi burda çok sinirlerim bozuldu.
  13. iamnoobhas

Tamamdır hocam durum hakkında gelişme olursa bilgilendiririm akıl verirsiniz olur mu?
Geri