Konu başlığında belirttiğim gibi. DPI vb hiçbir benzeri uygulama olmadan yasaksız bir şekilde robloxta dahil discordda dahil her siteye girebiliyorum. Tek yaptığım şey Türktelekom uygulamasından basic gelen aile profilinin standart profiline çekmek oldu.
Şanslı mıyım garip değil mi?
Pazartesi günü kurulum yaptılar, tüm gün güzel bir şekilde çalıştı. Salı gününün öğleden sonrası birdenbire ONT cihazı kırmızı ışık yandı. Adam da bana kurulum yaptığı zaman 15 gün içinde problem olursa beni ara, bana söyle, çözerim diyerek telefon numarasını verdi ve arıza kaydı açmamamı...
Yan Apartmanlarımızda full Superonline ve Turktelekom fiber altyapısı mevcut. Tek bizim Apartmanda yok. Turkcell Superonline 4 aydır bekletiyor onlara zerre güvenim kalmadı. TurkTelekom için ise dün itibariyle hem kendi websitelerinden dilekçeleri gönderek hem BTK, Cimer ve Açık Kapıdan da...
Selam dostlarım, 8 daire 2 dükkan Apartmanımız var çevre apartmanlar tamamen fiber dolu ve mahallede hem TT hem de SOL fiber bulunmakta. SOL 3 aydır fiber döşeyeceğini iddia ediyor kazı yasağı var diyorlardı kazı yasağı bitti ne olacağını görmeyi bekliyorum. Ancak bu sırada boş durmayıp...
Benimki yalancı satış elemanı çıktı reis. Süperonline bayisi dahil çağrı merkezi de yalanladı. Binamızın etrafındaki tüm binalarda superonline ve turktelekom fiber var bir tek bizde yok. Böyle ayrımcılığa söverdimde şimdi burda çok sinirlerim bozuldu.